Arama sonuçları: *

1. Salu

Mesh kasa Önerisi Arıyorum

Bütçem sadece kasa (psu dahil değil) 550 600tl Aradığım özellikler -Önü tamamen mesh veya tamamen olmasada hava akışı çok iyi olmalı -Yan taraf temperli cam -Kontrol kumandası veya kasa üzerinde kontrolcüsünün bulunması -Tasarımı çok şık olmalı -3+1 Rgb fanlı ve fan hızı,renk kontrolü olan -Üst...
  2. Salu

Corsair spec delta rgb nin yanında kontrol kumandası geliyor mu?

Soru başlıkta
  3. Salu

Msi 100M kasaya psu arıyorum

Msi 100 m e psu arıyorum 650 w olsa iyi olur beni problemsiz götürsün fiyatıda 400 450 tl olsa iyi olur markalı olsun uzun seneler götürsün beni
  4. Salu

MSI MAG FORGE 100M e psu arıyorum

Arkadaşlar kasam 100M yani ona karar verdim şimdi psu arıyorum kasa fiyatı 550 civarı bana 450 max 500 tl lik 550 yada 650 watt psu lazım xpg pylon öneriliyor o da stokları sıkıntılı bana kaliteli psu lazim 450 500 tl lik
  5. Salu

Sharkoon psu alınır mı?

SHARKOON 650W SHP650 ALINIR MI ?
  6. Salu

MSI KASA ÖNERİSİ VE PSU ÖNERİSİ

MSI Mag Forge 100m Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası nasıl kullanan var mı ? hava akışı yeterli mi ? fanların ses duzeyi normal mi ? ve yanına 550 wattlık hangi psu yu almalıyım psu max 450 felan olsa iyi olur .Bu kasa mı iyi corsair spec delta 550w mı iyi sizce ? 1620697567 550 watt...
  7. Salu

Corsair Kasa Nasıl ?

Corsairin bu kasası nasıl hava soğutmasında sorun var mı ? ve psu su iyi mi kullanan varsa yazabilirmi ?
Top Bottom