Arama sonuçları: *

1. oaK´

max 1.5k psu önerisi

psu alacağım 500W üstü olması lazım hangisini alıyım
  2. oaK´

Çözüldü✓ Bu kasayı nereden temin edebilirim? in win 101

arkadaşlar küçüklüğümden beri nerdeyse hayranlık duyduğum ve içime oturan bi kaç kasa modeli var. In win 101 de bunlardan birisi. Zamanında Abdullah Abinin şu videosunu izlediğimde çok beğenmiştim kasayı Şimdi kullandığım sistemi upgrade edeceğim ve bu kasayı kullanmak istiyorum. Nereden temin...
  3. oaK´

Kasa içine koymalık minik figür önerisi

bi arkadaş sevgili biblosu paylaşmış 7 TL'ye sevgilim olmayınca pc ye figür almak istedim öneriniz var mı? bütçe 100 tl falan birden fazla da alabilirim toplam 100 tl geçmesin yeter ^^
  4. oaK´

Yardım Corsair carbide 400C için menteşe nereden bulabilirim

Corsair carbide 400C kasam var lakin menteşesi yamulmuş demiri kırılmaya yakın ona benzer şekilde veya aynı menteşeyi nereden bulabilirim? 1657970097
  5. oaK´

gtx 1070 için 500W yeter mi?

gtx 1070 alma planım varda psu 500watt, sizce yeter mi? yetmezse ekran kartı ne önerirsiniz max 3.5k civarına 1657035110 şuan ki ekran kartım rx570 bu arada
  6. oaK´

Eski kasam elimde kaldı nasıl satabilirim?

Bende Dark vision red kasa vardı, sistemi yenilemek istedim ve corsair carbide 400 c aldım Ama eski kasam elimde kaldı paketli şekilde evde duruyor, sarı siteye koydum hatta uyguna bile koydum bence lakin suriyeli arkadaşlar ısrarla boş kasaya ekran kartı sorup, 10 yaşında ki çocuklar dalga...
  7. oaK´

Kasa ve psuma ne kadar fiyat biçmeliyim?

Kasayı normalde 400 koymuştum 350 ye koymuşum meğer, alacak kişi psumu da istiyor sizce ne kadar değer biçeyim psu ya Kasa: Dark Vision Red PSU: Cooler Master masterwatt 500 white Ve psu önerir misiniz psu da lazım olacak 600 civarında olursa iyi olur
  8. oaK´

Öneri corsair carbide 400c hala alınır mı?

Corsair Carbide 400c 2022 yılında alınır mı? Çocukken pc araştırırken hayalim olan kasadır kendisi..
  9. oaK´

Powerboost x59 kasa nasil

Arkadaşlar powerboost markasına çok ön yargiliyim ancak bu kasa çok dikkatimi çekti çok güzel duruyor bence sizce nasildir alınır mı on kismida baya hava alır gibi geliyor
  10. oaK´

cooler master ve mükemmel servisi...

2-3 ay önce aldığım sistemin psusunda coil whıne çıktı (cooler master mw550 whıte 80+) itopyada yorum yaptım coil whıne var bende diye sonra hüseyin bey yardımcı oldu servise yolladım itopyaya kadar her şey iyi gitti ama cm servisine geldiğimiz zaman orası çok kötü 1 ay bekledim değişim...
  11. oaK´

THERMALTAKE Smart BX1 650 watt 80+ plus psu alınır mı

Selam, hazır sistem alacağız yakında önceki açtığım konuda ki sistem nasip olmadı... Herneyse alacağım sistemde THERMALTAKE Smart BX1 650 watt 80+ bronze psu var 2015lerde çıkmış kullanan var mı iyi midir? yarı yolda bırakır mı? Ses çıkarır mı? Eski model diye her hangi bir şey olur mu...
  12. oaK´

Yardım Sharkoon marka psu güvenilir mi?

Herkese selam, ince hesaptan https://www.incehesap.com/ohm-2757x-frekanstv-r7-2700x-fiyati-45487/ Bu bilgisayarı alma kararı verdim tüm parçalarını çok beğendim ancak psu suna güvenemedim ve sharkoon seçtim ama yinede içim rahat değil cooler master gibi markalara da bütçe yetmiyor :/...
Top Bottom