Arama sonuçları: *

1. dostecann

Kasamı temizlemeli miyim?

Kapıları sabitlemek için aletler olur ya, benim de kapımı minik (ağır) demir bir silindir tutuyordu. Kardeşim bunu tekmeledi pc ye geldi. Pc restart attı tabi benim terler akmaya başladı. Sonra her şey sorunsuz. Ben ne olur olmaz kasayı açtım ufak bir ıslak mendille silme işlemleri yaptım. Geri...
  2. dostecann

Kasanın içine nasıl figür konulur?

Evet arkadaşlar Instagram'da bir hayli görüyorum ve gerçekten çok hoş görünüyorlar. Ama düşünüyorum bunları sadece öyle bırakıyorlar mı yoksa bir şey ile sabitliyorlar mı? Yani sabitlemezsek düşmez mi? Ve ucuz figür önerileri verebilir misiniz?
  3. dostecann

FSP Hydro k 500W 1660 Ti için yeterli mi?

Allah'ın izniyle paramı tamamlayıp, eski Power Boost PSU yerine FSP Hydro k 500W PSU alacağım. 1660 Ti ve R5 3600 sistemim için yeterli mi?
  4. dostecann

1660 TI Ryzen 5 3600 psu önerisi

Şuanki powerım Powerboost BST500E, kötü olduğunu biliyorum. Şuan 300 tl biriktirdim daha da biriktireceğim. Önereceğiniz power ne kadar fiyat performans olursa o kadar iyi olur. Lütfen bilgili kişiler yazsın, şimdiden teşekkürler. Son olarak Sharkoon SHP650 V2 650W power nasıldır? Biraz...
  5. dostecann

Kasa kulaklık mikrofon girişleri sorunu

Beyler lütfen cevap verin. Daha yeni bilgisayar toplamıştım. Annem bugün kardeşime sinirlenip kulaklığı kablolarından tutup bi anda çekmiş pc den. Girişlerden kopmuş kablolar neyse önemli olan kulaklık değil. Kasanın mikrofon girişine telefon kulaklığı taktığım zaman algılıyor ama kulaklık...
Geri