Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

En kaliteli PSU Nedir?

Tier'i en yüksek olan, testlerde en iyi şeyleri almış olan en sessiz olan kısacası en iyisi nedir? 1636291530 @FPU/CACHE @cfranko
  2. akıllı kuş

MSI Bu kasa yenimi çıktı?

https://www.hepsiburada.com/msi-mag-shield-m300-mesh-matx-form-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00000LX6KQ?magaza=Sepetist&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00000LX6KQ&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c ilk defa görüyorum bu modeli yenimi çıktı? kalitesi nasıl? 300TL gibi bir...
  3. akıllı kuş

AORUS P850W nasıl bir PSU?

reklamlarda denk geldi. nasıl bir PSU? @RevDeisDou @FPU/CACHE 1631047159 @Mert Özkaya
  4. akıllı kuş

Öneri SHP 650W V2 Neden alınmamalıdır?

Hiç kopyala yapıştır yapmayacağım bu forumda nadirende olsa hala önerildiğini görüyorum SHP V2 önerenlere https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-sharkoon-shp650-v2-neden-alinmamalidir.722263/ bu konuyu gösterin yeter. Shp 650W V2 almayın, aldırmayın. İyi forumlar.
  5. akıllı kuş

Kasamı temizledikten sonra hoperlörümde deli gibi ses çıkıyor.

arkadaşlar gram bişey anlamadım kasayı düzgünce temiz bezle sildim her yerini (anakarta dokunmadım) hoperlörden planör gibi ses çıkıyor farklı usb girişlerine taktım düzelmiyor ses yerini değiştirdim düzelmiyor anlamadım yardımcı olacak? kulaklıkta son ses dinlerken bile ses çıkıyor şu şeyden...
  6. akıllı kuş

Frisby'nin Sağlam Bir PSU'su Yok mu?

Arkadaşlar merhaba. herkes frisby psular yerine başka markalar öneriyor. Şu frisbynin hiç adam akıllı bir PSU su yokmu şöyle sağlam olan falan? Meraktan soruyorum sadece.
  7. akıllı kuş

8249TL PSU Nasıl oluyor?

https://www.n11.com/urun/high-power-hpe-400br-a12s-400-w-80-bronze-12-cm-kirmizi-fanli-guc-kaynagi-1047768?magaza=pozitifteknikdestek&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel 400W PSU'ya NASIL 8249TL istiyorlar? bunu alıyoz da kutudan 2 tane rog thor 1200W falanmı çıkıyor?
  8. akıllı kuş

Xilence 400w psu iyi mi??

İnternette kullananların yoruumlarına baktım herkes iyi diyor. Vatanda 4 yıldız almış. Size bir sorayım dedim. Modeli xilenxe xp400. Herhangi bir sıkıntısı varmı? (Platoonlar gibi patlama falan)
  9. akıllı kuş

Kasamın Modeli Nedir?

arkdaşlar kasamın modelini bilmiyorum. Üzerinde yazan tek şey Mastercase. 2.elden almıştımda sormayı unutmuşum alırken. Bilenler varsa yazabilirmi?
  10. akıllı kuş

RX5500XT İ3 10100F PSU ÖNERİSİ

Arkadaşlar i3 10100F RX5500XT Sistem kaç watt PSU gerekir?
  11. akıllı kuş

Çözüldü✓ Powerboost marka psu

Arkadaşlar powerboost marka psular nasıl kötümü
  12. akıllı kuş

Ucuz Kaliteli PSU önerisi

RX5500XT ve Ryzen 5 1600 12nm B450M S2H bu kasaya ne kadar psu gerekir? kaliteli bir şey olsun. böyle alçak voltaj yüksek voltaj gibi şeylere karşı koruması olsun. kısacası PSU kasaya yetsin ve sistemimi 10 gün içinde yakmasın yeter. (PSU UCUZ OLSUN ABEY PARA YOH) 1611947022 eklemeyi unuttum...
  13. akıllı kuş

ucuz güç kaynağı önerisi lazım

arkadaşlar max 420TL PSU lazım 550W max yeter bana sizin PSU önerileriniz? 1611777608 not:yüksek akım/alçak akım falan o tip şeylere koruması olsun lütfen. sistemim yansın istemiyorum.
  14. akıllı kuş

PSU'mun modeli ve PSU Nasıl?

beyler pc aldımda 3500TL'ye içinde Rampage PSU var sizce nasıl diyorum. bir detay istiyorum KULLANAN varsa yorum yapsın kullanmadan başkalarından hurafe duyarak yapılan yorumları istemiyorum. (Arkadaşınız almışsa ve kullanıyorsa onuda söyleyebilirsiniz.) ve PSU'mun modeli ne nasıl öğrenebilirim?
  15. akıllı kuş

R5 1600AF GTX1650/RX570 PSU önerisi

Arkadaşlar bi sistem almayı düşünüyorum yardım lazım PSU hakkında. sisteme yetermi yetmezmi bilemediğimden soruyorum. Sistem=R5 1600AF B450M S2H (RX570 yada GTX1650 almayı düşünüyorum) sizce kaç watt psu gerekir? kaliteli ama ucuz bir şey lazım fazla para yokda. ilerde upgrade düşünmüyorum o...
  16. akıllı kuş

bu sistem için kaç watt psu gerekir?

arkadaşlar kendime bi sistem toplamayı düşünüyorum ama psu güç yetersiz kalabilir diye korkum var bi psu önerirseniz sevinirim ve 10 yıl içinde parça değiştirme gibi bi düşüncem olmayacak. kalitesiz bi PSU istemiyorum ama ucuz olmalı en fazla 500TL. sistem= RX570 B450M S2H 2x8 3000Mhz Ram Ryzen...
Geri