Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Psu'm yeterli midir ?

Arkadaşlar selamlar. Ryzen 5 5600x GTX 1660 windforce (3x fan) ikilisine 500w 80+ psu'm yeter mi ? Yoksa değiştirecek miyim ?
  2. Sahin416

Fikirlerinizi alabilir miyim ?

Arkadaşlar kablolama yapmaya çalıştım pek becerikli ve bilgili değilim. Elimden geldiğince yaptım bir şeyler. Yorumlarınıza açığım :)
  3. Sahin416

Öneri Kablolama İçin Öneri 🙃

Arkadaşlar bildiğiniz gibi hepimizin hayalidir kasa toplamak. Ki toplamak yetmiyor işin içinde kablolar var, lakin bu kabloları toplamak düzenlemek oldukça sabır isteyen bir iş. Kablolama yapmayı bilmeyen birine önerileriniz nelerdir ? Nerden nasıl başlamalı kablolama yapmaya ? Sistem ektedir...
  4. Sahin416

Tavsiye alabilir miyimm

Arkadaşlar kasama sıvı soğutma veya fan almak istediğimde nelere dikkat etmeliyim ?
  5. Sahin416

Kasa tavsiyesi alabilir miyim dostlar

Arkadaşlar herkese selamlar. Kasa istiyorum. Mesh olması ve kasa içinin bim gibi serin olmasını istiyorum. Bütçe konusunda da 800TL'ye kadar. Geforce GTX 1660 super (3 fanlı kullanıyorum) Kablolamaya özen gösteren biriyim ve mümkünse psu konumu altta olsun. Temperli camın arkasında kablo görmeyi...
  6. Sahin416

Öneri Kasa Önerisi (PSU'suz)

Hiç uzatmadan direk konuya gireyim arkadaşlar bana bir kasa lazım. mATX anakart GTX 1660 Super (3 fanlı). PSU'suz sade şık temperli ve kablolamaya uygun bir kasa istiyorum. 800₺'ye kadar bütçem var. Öneri veya tavsiye almak için de bu formu oluşturdum. Yardımcı olursanız sevinirim. 😄
Top Bottom