Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Fan kontrolcüsü önerisi*

Kasadan koku geldiğini fark ettim daha sonra fanların ışıkları gitti ve dönmemeye başladı kontrolcü yanmış kısacası önerebileceğiniz fan kontrolcüsü var mı? Kendi konrolcümde fan ve LED gördüğünüz gibi ayrı ayrı kablolama ile takılıyor yeni alacağımda böyle mi olması gerek?
  2. A

Yardım Sistem İçin 550W Yeterli mi?

PSU: Corsair 550V 80+Bronze Ekran kartı: 4070 İşlemci: Ryzen 7 5700X. Soğutucuyu ise halen temin edemedim sıkıntı olur mu sadece test amaçlı çalışıp çalışmadığına bakacağım. Ekran kartının güç bağlantısı 16 pin PSU üzerinde PCI-e yazılı kablolar var 6+2 ve 6+2 olmak üzere toplam 16 pinli bunları...
  3. A

2 kasa modeli arasında kaldım

AEROCOOL Ore Saturn 4 X 12cm Frgb Fan Mid Tower Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Dark Maxıma V12 Psu Yok 4x12cm Argb Fan Mıdı Tower 2xusb2.0/2xusb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
  4. A

FSP Hydro K/ Speed Series /Hydro HD Serileri Arasında Fark Var mı?

FSP Hydro K 600 80+ Bronz 600w Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Fsp Speed Series Hydro 600W 80+ Bronze 12 CM Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Fsp Hydro HD600 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
  5. A

500 TL kasa önerisi?

Anakarta (Asus tuf b550m plus) uygun bir kasa arıyorum. Max. bütçem 500 lira (+50 anca çıkabilirim) Teşekkür ediyorum.
  6. A

Yardım Fiyat performans PSU önerisi

Max. 400 TL'lik önerebileceğinizi fiyat performans PSU var mı? Bütçe üstüne ancak 50 TL çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Top Bottom