Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım High Power Güvenilir Mi ? Bu model alınır mı ?

Merhabalar çok seri cevap lazım. Şuanda kullandığım sistem r5 5500 rtx 3060 ilerde 3080 e veya 4060 a falan geçmeyi düşünüyorum yeterli olur mu bı power kalitesi falan iyi mi ? Bütce Max 2000 TL şuanda kullandığım gamepower PSU da ufak tefek sorunlar olmaya başladı. Şimdi Sipariş vericem...
  2. KSF Eren

Yardım BİLGİSAYARIM NEREDEYSE HER AÇILIŞTA KAPANIYOR

Öncelikle merhabalar sorunum şu şekilde. Bilgisayarın güç tuşuna basıyorum fanlar falan dönüyo ışıkları yanıyo sonra daha açılmadan 5 saniye bilemedin 10 saniye sonra kendi kendine kapanıyo. Sonra bidaha açıyorum açılıyor sorunsuz bi şekilde. Bilgisayarı normal kullanımda herhangi bir kapanma...
  3. KSF Eren

Yardım Asus Rog Strix RTX 3080 İçin PSU Önerir misiniz ?

Asus rog strix rtx 3080 lhr modeli toplam 24 pin pci güç girişi istiyor. Bende 850 watt rampagenin bir powerı var onda 16 pin pci güç girişi var eksik kalan 8 pini çift molex dönüstürücü ile karşıladım fakat güç yetersiz ışıkları yanıyor ekran kartında o yüzden bu powerı satıp daha iyisini almak...
  4. KSF Eren

Yardım Full Moduler Güç Kaynağımda 8 Pin PCI Güç Kablosu Eksik.

Öncelikle merhaba güç kaynağım Rampage RGB-850 850W 80 Plus Gold Sertifikalı RGB Ledli Full Moduler Power Supply bu güç kaynağının içinden 8+8 16 pin PCI güç girişi çıktı ama daha 2 tane daha 8 pinlik güç giriş var. Asus Rog Strix rtx 3080 ekran kartı alıcam ve onda 8+8+8 yani 24 pin güç girişi...
Geri