Arama sonuçları: *

1. T

ben bir kasa aldım ama bir türlü biosta ayarlıyamadım

merhabalar ben dark daimond pro full mesh kasa aldım montajı yaptım ama bir türlü bios ta kasa fanlarını kontrol edemiyorum 1 tane değil 4 adet var anakart üzerinden sadece sys fan diye bişi var acaba ondan mı beni bilgilendiriseniz cok sevinirim anakart msi b450m a pro max
  2. T

fiyat performans icin kasa önerisi

arkadaşlar ben yeni sistem kurdum ama kasa yok bana bir tane önerebilir misiniz? anakart b450m a pro max işlemci ryzen 5 3400g pro işlemci fanım snowman t6 ultra power supply ise fsb hydro hd 500w bronz sertifikalı ben bunu düşündüm sizce nasıl
  3. T

hava alan bir kasa önerebilir misiniz? ?

beyler selamlar biliyorsunuz pc topladım ama kasa eksik yani şuan uzay montaj kullanıyorum hava sikilasyonu iyi olan bir kasa önerebilir misiniz? rgb olması şart değil anakartım desteklenmiyor herhalde bilmiyorum sistem özellikleri şunlar dır işlemci :amd ryzen 5 3400g pro işlemci fanım ...
  4. T

psu hatalı geldi ne yapmalıyım

merhaba arkadaşlar kargom bugün geldi ama hasarlı yani kutum acılmış darbe almış iade edeyim mi yoksa öyle kullanayım mı
  5. T

R5 3400G sistemime PSU ve SSD önerebilir misiniz?

Bütce olarak psu 400 ssd olarak 250 300 en fazla Merhabalar arkadaşlar şuan ben parcaları topluyorumda sadece ssd ve psu kaldı cok kararsız kaldım sistemim şöyle anakart modeli msı b450m a pro işlemci ryzen 5 3400g pro ram bellek 8gb adata gemming 3200mhz son olarak ta işlemci fanı var oda...
  6. T

psu secimi nasıl olmalıdır

beyler bunu alsam nasıldır 5 tane koruması var fiyatıda uygun sizce alayım mı ?
  7. T

yeni kurdugum sistem psusu patlattı

beyler psu anakartta baglıken patlattı yanlışıkla su temas edilmiş ve calıştırmadım dedim herhalde kurulmuş bir taktım psu patlattı acaba sisteme bişi olmuş mu ? 1624136216 eski bir psudur zaten attım çöpe acaba ne yapmalıyım
  8. T

yeni sisteme düşük güc psu

peki beyler sistem calışıyor mu calışmıyor mu diye kontrol amaclı bende kullanmakta oldugum bir psu var onu yeni sisteme taksam bağlandılar vs yaparsam sadece çalıştıgını görsem cunku cok teredüt ediyorum anakart ikinci el aldıgım icin ondan böyle yaparsam sisteme zarar gelir mi anakart b450...
  9. T

beyler sisteme bunu alsam yeter mi

anakart b450m a pro max işlemcim ryzen 5 3400g pro serisi işlemcim fanım t6 ultra rem felan xpg felan sizce alayım mı bahsettigim bu psu alırsam sisteme zarar verir mi yoksa fsb hydro k 500w mı alayım...
  10. T

kasa secimi kararsız kaldım

ya beyler benim msı b450m a pro max işlemci fanı t6 ultra bu işlemci fanına uyacak bir kasa istiyorum psulu tercihim ama psu olmayanları da öneriseniz cok sevinirim
  11. T

Bu sistem icin en az hangi psu ve kaç w almalıyım

anakart msı b450m a pro max işlemci ryzen 5 3400g pro işlemci fanım https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-gametech-legend-mesh-rgb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,993383927.html ram bellek adate xpg 8 gb 3200mhz ssd : daha almadım ama sanırım pny gibi alırım ekran kartı yok...
  12. T

Hangi Güç Kaynağını Alsam Elektrikten Tasarruf Ederim?

bunlardan hangisini alsam elektrikten tasaruf ederim bide başka bir soru bunlardan anlıyan var mı ? biri bana özet gecsin hangisi iyi
  13. T

Yardım yeni psu aldım elektrik fatura

Merhabalar iyi geceler beyler ben sharkoon SHP650 V2 650 W psu aldım +80 serifikalı ama bunu kullanırsam elektrik faturam cok gelir mi ? ekran kartı yok sistemde lakin alıcam fiyat düşerse oda işlemci ryzen 5 3400Gpro anakart msı b450 m a pro max rem adata 8gb 3200mhz gibi şeyler
  14. T

beyler uygun bütceli psu

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM beyler psu lazım öyle diyim ilerde kasa alıcam 4ay sonra ekran kartı felan alırım bu psu besler mi ( ekran kart belli değil ) anakart Msı b450m a pro max işlemci : ryzen 5 3400g pro işlemci hava soğutucu yani küle tipi bunu sectim ( yada siz önerin )...
  15. T

apu sistem icin maksimum hangi psu almam gerek öneri

Merhaba arkadaşlar bu forumda daha ögrenecek cok şeyim var şimdi ryzen 5 3400g pro icin soğutucu vs felan alıcam buna göre hangi psu almam lazım ben geming gecesinden bir tane begendim fiyatıda uygun geldi sistem kasasız daha sonra kasa alırım sıkıntı yok Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+...
  16. T

APU Sistem İçin PSU Önerisi

Herkese selamlar ben bir apu sistem topluyorum zaten sizden bilgi ala ala ögrenmeye çalışıyorum öncellikler sistemi tanıtayım size Anakart :Msı b450m a pro işlemci : AMD Ryzen 5 PRO 3400G ram bellek : XPG 8x2 16 GB 3000 MHZ CL 16 RAM ssd olarak ta : Patriot 480 GB m2 ssd : onunda alıcam...
  17. T

msı b450 m a pro psu

Herkese selamlar ben amd tabanlı bir sistem toplıyacam lakin kafama bazı sorular geldi +80 verimlilik 1 : +80 verimlilik ne anlama geliyor elektrik tasarufumu yoksa lütfen acıklayınız . 2 sorum ise led li kasa almayı düşünüyorum b450 anakart aldım ryzen 3 2200g işlemci alacam ama ilerde...
Top Bottom