Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

ximatek psu lar alınır mı

arkadaşlar merhaba almayı düşündüğümüz sistemde ximatek psu var alınır mı https://www.gencergaming.com/pch-v1.2 veya rx 6600 fsp psu lu sistem alacağız
  2. Ahmet Sevinç

Corsair 4000x nasıldır?

arkadaşlar merhaba bu kasa nasıldır rgb leri yazılım üzerinden kontrol edilebiliyor mu? ve birde hava çekişi nasıldır okuduğum yorum çoğu kişi iyi çektiğini yazmıştı ama emin olamadım? birde yanına egzos fan alıcam yanına onun için model öneriniz de nedir? Birde akakçede yenilenmiş 2. el diye...
  3. Ahmet Sevinç

PC hareket ettirince kapanıyor

arkadaşlar merhaba öncelikle pc'yi hareket ettirince sallanıyor bunun 3 ihtimali var ya psu power kablosundan kaynaklı (kısa ve ucuz olduğu biraz belli bir kablo) ya da soğutucudan kaynaklı (id coolin se 234 kendi montajını yaptığım için şüpheleniyorum) 3. ise belki ekran kartı kaynaklı olabilir...
  4. Ahmet Sevinç

Phanteks 400 alınır mı?

Merhaba bu kasayı almak istiyorum kullanan varsa deneyimini yazarsa iyi olur hazır sistemde bulunuyor. Bunun yerine td500 de seçme imkanım var ama bence bu kasa daha güzel https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11128
  5. Ahmet Sevinç

Cosair Kasa tavsiyesi

Merhaba asus sistem toplayacağım için corsair kasa almak istiyorum fakat önce sizin tavsiyenizi almak istedim . İstediğim özlelliller :Şık olsun , güzel olsun , hava alsın , olabilirse egzoz fanı rgb olsun , üst tarafta 240mm radyatör desteklesin , boşta 10 kg'dan fazla ağırlığı olmasın
  6. Ahmet Sevinç

Aura Sync ile Cooler Master uyumlu mu?

Merhaba asus sistem toplamayı planlıyorum fakat asus kasaları pek beğenemedim bunun yerine cooler master td500 kasa almayı planlıyorum fakat aura sync ve asus ekipmanlarla uyumlu çalışırmı merak ediyorum . ( corsairın asus yazılımla uyumlu çalıştığını biliyorum ama corsair kasa istemediğimden...
  7. Ahmet Sevinç

Asus Rog hellios kasaya hangi Psu uyar?

eğer nasip olursa asus rog helios kasa almayı düşünüyorum .Ama asus kendi sitesinde asusun psu'ları olur filan diyor daha fazla bilgi vermiyor . yada kaç mm sığıyor söylemiyor lütfen söyleyin (Cooler master 850 w gold psu almayı düşünüyorum eğer bu olmazsa uygun fiyatlı 850 w psu önerisi de isterim)
Geri