Arama sonuçları: *

1. NecroPunch

Yardım Kasamdaki fanları yavaşlatınca psu dan ıslık sesi geliyor

Sadece kasanın fanlarını yavaşlatınca ses geliyorama işlemcinin veya ekran kartının fanını hızlandırıp düşürünce bi sorun yok alalı 2.5 ay oldu yazın garantiye vereceğim . Bir de ben çoklayıcı ile anakartına bağlayabilirmiyim
  2. NecroPunch

Kasanın fanlarını yavaşlatınca psudan ıslık sesi geliyor sizce garantiye vermeli miyim

Frsiby fc 9315g 600w 80lus kasasını aldım fanları yavaşlatınca psudan ses geliyor o yüzden tam yükte kullanıyorum fanları kasayı 2 hafta önce aldım sizce garantiye vermeli miyim ? O süreyi beklemeye değer mi NOT: Ama yeni psu alacağım frisbye güvenmiyorum sizce beklemeye değer mi şu anda sistem...
  3. NecroPunch

Kasanın fanlarını yavaşlatınca psudan çok ince cızırtılı bir ses geliyor

NOT: Kullanalı 1 hafta oluyor 1ay önce almıştım zaten psuyu değiştireceğim Frisby fc 9315g kasasını çok beğendim ama kasanın kendi fanlarını yavaşlatınca psu dan duyulacak bir şekilde ses geliyor sizce sorun nedir ve 600w 80+ böyle 400 450 tl civarı kaliteli psu önerirmisniz
  4. NecroPunch

Bu sistem için kaç watt psu gerek

Sistem msi b450 tomahawk max ryzen 5 3000x asus gtx 1650 yada rx 5500 xt marttaki stoklarla herhangi birinden alacağım şu an çalışmayacak crucial balistix 8 gb 3000 mhz 1.35v rgb bu sistem için kaç watt psu yeterli olur kasanın 4 adet ayarlanabilir fanı var
  5. NecroPunch

Yeni psu alacağım en fazla 400 tl f/p psu önerisi

Yeni kasa aldım kasanın içinde fr-ps6080p bulunuyor beni 5 ay idare eder mi? ? Sistem msi b450 tomahawk max ryzen 5 3000x asus gtx 1650 yada rx 5500 xt marttaki stoklarla herhangi birinden alacağım şu an çalışmayacak crucial balistix 8 gb 3000 mhz 1.35v rgb
  6. NecroPunch

Fr-ps6080p şu an aldığım kasa ile geldi beni 5 6 ay idare eder mi ?

Beyle kasanın içinde geldi 4-5 ay idare eder mi Sistem msi b450 tomahawk max ryzen 5 3000x asus gtx 1650 yada rx 5500 xt marttaki stoklarla herhangi birinden alacağım şu an çalışmayacak crucial balistix 8 gb 3000 mhz 1.35v ve uygun fiyatlı önerebileceğiniz psu var mı
  7. NecroPunch

Frisby 9315g 600w 80plus bronze psu su sakıncalı mı ?

Bu kasayı aldım kurlumunu yapacamda frsiby nin psu suna güveneyimmi sertifikası felan var vede montaj hakkında yardımcı olacak var mı soketleri nereye takacam bilmiyorum
Top Bottom