Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

NZXT 510i kasaya dikey ekran kartı ?

Arkadaşlar imzadaki sistemi upgrade edicem. Düşüncem 2 ekran kartından biri fakat dikey kullanmak istiyorum. NZXT 510i kasaya RX 7900 xtx veya RTX 4080 Super sığar mı ? Kasanın kendisinde dikey takma aparatı var.
  2. Beşiktaşlı Reyna

Psudan gelen tıkır sesi

Arkadaşlar merhaba, sistemi açtım psudan tıkır ses gelmeye başladı. Ne olduğunu merak ettim ve kasayı söktüm psu söktüm salladıkça ses geliyordu. Fakat fanı tutup sallayınca ses kesiliyor. Nedeni nedir garantisi var ama yollarsam 20 gün gider kafadan diye yollamak istemiyorum. Garanti dışı...
  3. Beşiktaşlı Reyna

Nzxt 510i type c bağlantısı

Arkadaşlar kasanın ön tarafında type c girişi var fakat anakarta soketi sokacak yer yok sanırım tam çözemedim ilk defa öyle bir soket gördüm bunu nasıl takabilirim başka türlü. Anakartta type c girişi var on taraftakine çok gerek var mi sizce ? Kasa nzxt 510i Anakart Asus tuf gaming b450 m pro s
  4. Beşiktaşlı Reyna

512 TL'ye NZXT H510i RGB

512 TL'ye NZXT H510i RGB aldım arkadaşlar iyi mi kötü mü sıfır kapalı kutu ? Edit: iş yeri yeni sistem aldı alırken kasasına yükseltme yaptım 512TL ye 512 lirayı iş yerine ben verdim
  5. Beşiktaşlı Reyna

Deamon Bafır (İncehesap)

Arkadaşlar merhaba, İncehesap'tan deamon bafır aldım ürünü yaklaşık 1 haftadır inceliyorum fakat sistem yüke bindiği anda PSU'dan bobin sesi geliyor 'ciz' diye ses gelmeye başlıyor. Sorun teşkil eder mi değişim iade mi yapayım ?
  6. Beşiktaşlı Reyna

3x120mm Kasa fanı önerisi

Merhaba arkadaşlar cougar mx350 kasa var bende fan olarak cougar vortex fr 120 kullanmışlar 3 tane alayım dedim ama Türkiye'de bulamadım. Yurt dışı sitelerinde var amazonda falan da yok. Bunlara ek benzer özelliklerde ve görsellikte önerdiğiniz fan var mı ?
  7. Beşiktaşlı Reyna

Bu 3 kasadan sizce hangisi ?

Bu 3 kasa arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ? Linkler kasa isimlerinde Vento VG10F 650W Rainbow CORSAIR SPEC-DELTA RGB CV650 650W 80+ BRONZ THERMALTAKE H330 650W KIRMIZI LEDLI
  8. Beşiktaşlı Reyna

Kasa fan kontrol ve rgb

Arkadaşlar merhaba; Ranker Cygnus V2 kullanıyorum kasa rgb fanlı ve kumanda kontrol var. Anakartım da rgb ramle beraber senkron çalışınca kasa fanlarını da bağlamak istedim. Fakat nereye bağlayacağımı bilemedim. Yardımcı olur musunuz ? Bu soketler nereye takılacak ? Anakartta soket var ama 4 ayaklı
  9. Beşiktaşlı Reyna

Ranker cygnus v2 Renk Seçimi

Dostlar merhaba, Ranker cygnus v2 sipariş ediyorum da sizce siyah mı sipariş etmeliyim yoksa beyaz mı? Siyah olan 80 TL daha ucuz ama renk olarak kararsız kaldım. Görselleri koyuyorum
  10. Beşiktaşlı Reyna

Bugün kasa sipari edicem yardım

Dostlar merhaba, bugün aksa sipariş edicem de son kez size bi sorayım dedim. Aklında kalan son 2 kasa'dan biri Dark Guardian Mini Pro diğeri ise Ranker Cygnus V2 (Beyaz) sizce hangisini sipariş edeyim ? ARGB fanlı kontrolcülü kasa öneriniz var mı ?
  11. Beşiktaşlı Reyna

Dostlar 2 kasa arasında kaldım.

Dostlar ben iki kasa arasında kaldım da biri Biri Ranker Cygnus V2 diğeri ise GameBooster x59 sizce hangisini tercih etmeliyim. Linkler kasa ismi üstünde. Ve bunlardan başka bi kasa tercihiniz var mı ? Fan led kontrolcüsü hız kontrolcüsü içinde olan ?
  12. Beşiktaşlı Reyna

Argb veya rgb kasa destek

Argb veya RGB kasa alıcam arkadaşlar. Fakat anakartım gigabyte a320m s2h rgb desteği olmadığı için fanları nasıl kontrol edebilirim ?
  13. Beşiktaşlı Reyna

600 TL'ye kadar kasa önerisi

#1 Arkadaşlar 600 TL bütçe var. Eski bir kasa var bende kasayı değiştirmeyi düşünüyorum hava akımı iyi olacak bir kasa ve görünüşü şık sade bir şey istiyorum. Önerileriniz var mı ? RGB veya Rainbow Led'li de olabilir fakat çok cırtlak bir şekilde olmaması şartıyla. Önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom