Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

İşyerindeki PSU Yandı, Muadil Olarak Ne Önerirsiniz?

Zaten kaliteli bir model değil, işyerinde de genel olarak elektrik kesilmekteydi. Sanırım bundan sebep yandı. Kısa devre ile de çalışmıyor. Güç gelmiyor kasaya. Üzerinde 200w yazıyor. Küçük boyutta bir PSU. Ne önerirsiniz?
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Öneri "4000D Airflow"un Alternatif RGB Fanlı Modeli Çıkmış!

MidTower ATX kasa arayanlar için bir seçenek olan 4000D modellerinin arasında öne çıkan mesh ızgaralı Airflow modeli çoğu kişinin kafasını karıştırdı bir ara. Çokça da konu açılmıştı. Almayan kesimin sebeplerinden biri de kasada yeterli sayıda fan olmaması ve olan fanların da RGB'ye sahip...
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Kasamdan fazlaca uğultu geliyor?

Merhabalar dostlar, Kasamı topladım ancak farkettim ki fanların hızı fazla sanırım ki çok uğultu yapıyorlar. Kasam 465x ve fanlarım da LL120 fanlar (toplam 5 adet) sıvı soğutmam ise Corsair H100i RGB Platinum SE. iCue yazılımından tüm fanları Quiet yapmama rağmen ses hâla çok fazla. ne önerirsiniz?
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Cooler Master MWE 750W 80+ Gold V2 PSU Alınır mı?

Muadillere göre fiyat çok iyi değil mi? Başka tavsiyeniz olur mu? Almalı mıyım? https://www.itopya.com/cooler-master-mwe-750w-80-gold-v2-2xeps-full-moduler-120mm-fanli-psu/
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

FSP HYDRO-G 750W 80+ Gold Full Mod vs XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler

Siz olsanız hangisini alırdınız? Başka bir tavsiyeniz olur mu?
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Sıvı soğutma RAM uyumu

Dostlar konu başlığında kasa mı sıvı soğutma mı yoksa ram olarak mı açıyım bilemedim ancak sorum şudur : Corsair 465x kasa almayı ve sistem kurmayı hedefliyorum ancak bunu aylara yayarak kuracağım ve ilk parçayı ram olarak belirledim ram olarak da Corsair vengeance rgb pro modelini seçtim...
Geri