Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Bu mesh kasadan akvaryum kasaya geçilir mi?

Şuan ki kasam Deepcool morpheus Geçmeyi düşündüğüm LİAN Lİ DYNAMİC EVO RGB. Sistemim beyaz sistem fanlarım lian li sl 140mm fanlar. Sizce beyaz sistem için görünüm için geçmeye değer mi? Bütçe sorunum yok
  2. I

Yardım ACİL PSU FULL FAN ÇALIŞIYOR PC AÇILMIYOR

Sistemi yeni topladım sayılır 2 ay oldu. Az önce elektrik gitti geldi ve psu full fan çalışıyor. Ekran gelmiyordu. Bi 1 2 dk sonra psu fanı durdu ve pc açıldı. PSU Asus tuf 1000w White. NEYDEN OLABİLİR
  3. I

Yardım Psu ekran kartı kablosu hangisi?

Beyaz sistem diziyorum ekran kartı almadım şimdilik 1660 süper kullanıcam 5000 serisi düşene kadar. Bu 1660 süpere bu 6+2 pini takıcam doğru mu? Ve diğer ucunu psudaki bu üstteki 8 pine mi alttaki 8 pine mi takmam lazım
  4. I

Yardım Morpheus hasa yan cam tarafı nasıl sökülüyor?

zorluyorum ama kırılacak diye korkuyom çözemedim
  5. I

Yardım BU PSU’yu bu ekran kartına bağlamak için kablo çıkıyor mu?

Asus tuf 1000w white atx 3.1 olan psu aldım. Yarın sistemimi toplayacağım tüm parçaları geldi. Ekran kartı şimdilik 1660 süper kullanıcam işlemci 9800x3d bu ekran kartına bağlamak için kablo bu psudan çıkıyor mu? İdarelik 5000 serisi az ucuzlasın diye kullanıcıcam şimdilik
  6. I

Yardım PC TOPLAMADAN PSU TEST EDEBİLİR MİYİM?

Şuan kargodan psu teslim aldım ama diğer parçalar sanırım 1 2 güne gelir onları beklemem lazım mı yoksa bu şekilde test edilebilir mi? 1741252753 Aldığım psu Asus Tuf 1000 w WHİTE
  7. I

Yardım Bu PSU yeni çıkan 12v 2x6 destekliyor mu?

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/power-supply-units/tuf-gaming/tuf-gaming-1000g-white/ Bu psu aldım. Desteklemiyorsa iptal etmeyi düşünüyorum beyaz sistemim için aldım yardımcı olacak var mı?
  8. I

Yardım HANGİ PSU ALMALIYIM? Thermaltake vs asus rog

Beyaz sistem diziyorum. Bu iki psudan hangisi. Sistemin 120 130 bin civarı olacak pcyi iyi korusun ve sorunsuz sessiz psu arıyorum. Bütçe sorunum yok ama fazlada gereksiz vermek istemiyorum ama değer derseniz alırım...
  9. I

Yardım Koskoca ülkede BEYAZ PSU yok

Beyaz psu arıyorum. 1000w veya üzeri ama trde yok. Bu nasıl bir saçmalık anlamış değilim. Herkes beyaz aldığı için mi yok yoksa getirmiyolar mı anlamış değilim
  10. I

Yardım YENİ BEYAZ PSU STOKLARI NE ZAMAN GELİR?

Ülkede beyaz 1000 w ve üstü psu yok hepsinin stoklar bitmiş ne zaman yenilenir bilgisi olan var mı?
  11. I

Yardım Deepcool Morpheus vs Lianli dynamic evo RGB HANGİSİ?

Beyaz sistem diziyorum. Elimde DEEPCOOL MORPHEUS WHİTE VAR. Satıp LİANLİ O11 dynamic evo RGB geçmeye değer mi sizce? Hemen hemen aynı paraya satıp alacağım. Yapmalı mıyım?
  12. I

Yardım POWER SUPPLY ÖNERİSİ LAZIM

Beyaz sistemim için beyaz psu arıyorum. 850w olarak bir çok seçenek var ama 1000 w alıyım ileriye dönük olsun dedim. Sadece nzxt olandan buldum başka var mı bilen bilgisi olan 1000w. 9800x3d ve 5080 veya 5070ti ile kullanacağım
  13. I

Yardım Piyasada neden hiç Beyaz PSU yok?

Beyaz sistemim için beyaz psu arıyorum. 9800x3d ile 5080 veya 5070ti alıcam ama ileriye dönük olsun 1000 veya üstü alayım dedim yok en düzgün 850 bulabiliyorum
  14. I

Yardım Beyaz PSU Önerisi lazım

Beyaz Psu lazım. Beyaz sistem için 9800x3d ve 5080 veya 5070ti için kullanacağım. Beyaz olması ve birazda sessiz olması önemli bilmiyorum ne kadar ses yapıyor ama psular
  15. I

Yardım Sistemim için Beyaz Psu önerisi

9800x3d ve 5070ti veya 5080 alacam gibi duruyor fiyatına göre tabi Beyaz Psu lazım kabloları filanda beyaz olursa güzel olur. Güvenilit kaliteli olsun
  16. I

Yardım Deepcool moropheustan lianli dynamic evo geçmeye değer mi?

Evde şuan hiç kullanılmamış deepcool morpheus white var. Lianli o11 dynamic evo rgb geçilir mi? Beyaz sistem diziyorum. Morpheusu satıp geçmeye değer mi?
  17. I

Yardım Beyaz sistem için hangi Kasa daha mantıklı

Sistem 9800x3d + 5070ti veya 4080 veya 4070ti süper bunlardan birisi olacak soğutma arctic III 420 olacak full beyaz sistem olacak. Şuan elimde DEEPCOOL MORPHEUS WHİTE var önceden indirimden almıştım. Satıp akvaryum kasaya geçmeye değer mi hiç kullanmadım. Lianli olana geçmeye değer mi?
  18. I

Yardım Beyaz sistem için Kasa Önerisi

5070ti ve 9800x3d li sistem topluyorum ve full beyaz şeklinde belki ekran kartı 4070ti süper olabilir veya 4080. Şuan elimde sıfır indirimden aldığım Deepcool Morpheus White var hiç kullanılmamış. Bunu mu kullanmalıyım yoksa Lian Li O11 Dynamic Evo RGB. Bu kasayı mı alıp buna mı yapmalıyım...
  19. I

Yardım Sistemim için beyaz psu önerisi

Sistem 7800x3d veya yeni çıkan işlemci ekran kartı 4070 ti süper veya 4080 olacak 420 sıvı soğutma olacak. Bu sisteme kaç w psu almalıyım ve beyaz psu lazım nasıl bir şey alabilirim? Kaliteli ama bi o kadarda f/p 1725385797 Birde sessiz olursa güzel olur :)
  20. I

Yardım Arctic 3 420 Mm sığacak Kasa Lazım

arctic 3 420 mm radyatörü baya kalın diyolar onun sığacak kasa önerisi lazım. Sıvı soğutucu beyaz geliyor ondan beyaz istiyorum kasayı 1720508860 Deepcool Morpheusa sığıyor mu?
Geri