Arama sonuçları: *

1. Marginale

Msi 100m kasasının kontrolcüsü 100R kasasının fanlarını kontrol eder mi?

Arkadaşlar elimde ki kontrolcü 4 pinli ama fanlar 4 pin ancak sağdan ikinci tarafı yok. Yani 3 pinli. Acaba taksam uyumlu çalışır mı? Veya kontrolcünün pinlerinden birini kessem.
  2. Marginale

550w modüler güç kaynağı

Arkadaşlar bana 550w güzel ve uzun zaman götürecek bir psu lazım . 1k max bütçem var .https://ty.gl/psqg5peq16 1k ha hepsiburada da bu güç kaynağından buldum sizce nasıl ? Lutfem detaylarını bilenler yardımcı olursa sevinirim .
  3. Marginale

1450 TL kasa önerisi

Arkadaşlar 700w psu bende bar zaten sadece kasa lazım . 1450 tl ye alına bilinecek en iyi kasa nedir?
  4. Marginale

Gametech Legend'in fanlari Gametech Ares kadar ses yapıyor mu ?

Arkadaşlar bende Gametech ares vardı daha önce ve gameforce marka fanları vardi Rainbow'du. Benim de pek bütçem olmadığı için mecbur bu kasayı alacağım 760 TL bandında en alınabilir kasa çünkü. Sorum şu kullanan varsa Gametech ares kadar ses yapar mı veya sesi cidden rahatsız edici düzeyde mi çok?
  5. Marginale

1200 TL kasa önerisi

Arkadaşlar aklımda Aerocool Nighthawk Duo Argb, 2 X 20Cm, 1 X 12Cm, Fan Siyah Atx Kasa https://www.amazon.com.tr/dp/B08123NHSC/ref=cm_sw_r_awdo_MPCECZTV85VCP9VT36PM Ve xigmatek grip var fakat xigmatek psu suz satılmıyor bende zaten 700w psu var. Sizin öneriniz var mı fanları ses yapmayacak bi kasa ?
  6. Marginale

Kasa üstü fanı ters koymak

Arkadaşlar kasanın üstünde 2 tane toz filtreli fan girişi var kasanın yanını açık kullanıyorum . 2 tane de yukarıya fanı egzoz yerine ters koyup normal fan olarak kullansam kaç derece fark eder ?
  7. Marginale

Kasanın yanında ki cam 10 dereceye yakın arttırıyor

Arkadaşlar bu camı çıkarınca yaklaşık 8-10 dereceye yakın daha düşük derece oluyor . Bu cam yerine demircide bunun boyutunda bunun deliklerine uygun metla plaka yapsam hem tozda içine girmese . Sizce nasıl olur . Kasada 3 tane 120 mm fan 1 tane de 120mm egzoz fanı var . Birde üst tarafında...
Top Bottom