Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Razer Tomahawk kasa nasıl sizce?

Bence gayet sade bir tasarım alttaki rgb detayı çok hoşuma gitti Ayrıca ATX modelinin yanı sıra Mini-ITX kasa da var Fiyatı ne kadar olur acaba?
  2. Fatieh

Kasamı sabitlemek istiyorum (Deprem bu düşüncemi tekrar aklıma getirdi)

Evet deprem oldu ama daha kötüsü olursa kasam düşerse diye korkuyorum bu yüzden sabitlemek istiyorum. Masanın altında duruyor fakat boşta herhangi bir bölmede falan değil. İstediğimde çıkarabileceğim bir şey olmalı parça takmak çıkarmak istersem diye Herkese geçmiş olsun ayrıca Allah sonumuzu...
  3. Fatieh

Ekran kartının üzerindeki beyaz ışık kapatma

Dediğim gibi pc açıkkende kapalıykende yanıyor bu ışık. Güç geldiğini gösteren bir led olsa gerek. Bunu kapatmanın bir yolu var mı? Sanmıyorum ama sormak istedim 1599429384 Yanlış konuya açtım kusura bakmayın
  4. Fatieh

Egzoz fanı bazen dönmüyor ben kumandaya basınca dönmeye başlıyor

Başlıkta dediğim gibi bu bazen öndekilerden herhangi birisinde de oluyordu ama son zamanlarda egzoz fanında olmaya başladı Ben kumandadan fan speed e basınca dönmeye başlıyor ve daha da durmuyor fakat bazen pc yi açınca egzoz fanı dönmüyor Kasam xigmatek cyclops nedeni ne olabilir acaba...
  5. Fatieh

Kasa fanlarından bazen biri dönmüyor

Kasam Xigmatek Cyclops. Çok nadir bazen pc yi açınca 4 fandan biri dönmüyor rastgele Kumandasındaki fan speed düğmesine basınca dönmeye başlıyor Bu bir sorun mu bilmiyorum fakat kalıcı bir şey değil gibi Örnek olarak şu fotoya bakabilirsiniz 1599214780 UP UP KİMSE BİLMİYOR MU YAV 1599214823...
  6. Fatieh

Xigmatek X-POWER 650W 80 Plus nasıldır?

Almayacağım zaten kullanıyorum. Bu psu da akım koruma vs hangi özellikler var? Ve sizce nasıl bir psu?
Top Bottom