Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Bu kasanın modeli nedir?

Merhabalar fotoğrafta eklediğim kasayı arıyorum çin malı bir kasa sağlamlığı gayet iyi lian li değil başka bir markaya ait yaninda 7 fanla birlikte geliyor bu kasayı nereden bulabilirim veya bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler 1740461693
  2. HuseyinBy01

Bu PSU 6900 XT destekler mi ?

Arkadaşlar merhabalar bir arkadaşım sistem topluyor ve RMP-750-80PB 750W APFC 14cm Fan 80 Plus Bronze PSU ya denk geldi ve buna 6900XT takmak istiyor Fotoğrafta renklere göre belirtmiş pek anlayamadım ama bu PSU desteklermi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  3. HuseyinBy01

Bu kasa nasıldır başka kullanan varmıdır ?

https://www.hepsiburada.com/gameline-armor-v4-3x-rgb-fan-temperli-cam-usb-3-0-gaming-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00007A8V3Q?magaza=metsabilisim arkadaşlar merhabalar geçende bir arkadaşımda bu kasaya denk geldim ve baktığımda gerçekten güzel duruyordu ama hava akışı vs. nasıl bu konuda internette...
  4. HuseyinBy01

Rtx 3070 R5 5600 600W Psu Yeterlimi ?

arkadaşlar merhabalar az önce incehesap gaming gecesinden 1599 TL ye 600w msı psu aldım. Bu özelliklerde bir sistemde kullanacam sistemde sıvı soğutmada mevcut herhangi bir yetersizlik yaşarmıyım bu konuda yorumda bulunursanız sevinirim.
  5. HuseyinBy01

Bilgisayar kasası boyamak

Arkadaşlar merhabalar yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve bilgisayar toplamışken custom dizayn etmek istiyorum. Bazı yabancı kanallarda bilgisayar kasasını custom boyadıklarını gördüm. Bende böyle bir şey yapmaya karar verdim. Öncelikle bilgisayar kasasını boyarken nelere dikkat etmeliyim...
  6. HuseyinBy01

Yardım Mini itx kasa ve psu tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar uzun süredir laptop ve mini itx sistem toplama arasında gidip geliyorum laptop kullanmayı pek seven birisi değilim şehirler arası gidip gelme durumum oluyor gittiğim yerde kaldığım bir yer oluyor her zaman bundan dolayı mini itx sistem toplamaya karar verdim. 3 fanlı ekran...
Top Bottom