Arama sonuçları: *

1. Woonka

Öneri PSU Yeterli olurmu ? İşlemci upgrade için

Arkadaşımın rtx 2060 ve ryzen 3600 lü sistemi var fakat işlemci upgrade yapmak istiyor ryzen 5600 yada 5600x işlemci alıp sıvı soğutma takacak ama psu'su 550w yeter mi ? azıcık overclock yapmak istiyor alacağı işlemciye ben internette bir tablo buldum 2060 ve ryzen 5 yada 7 serisi işlemciler...
  2. Woonka

Öneri Kaç W Psu Almalıyım ?

Merhabalar Amd phenom x6 1055T işlemci 4 gb ddr3 ram Foxconn A74 Mlk 3.0 Anakart 240 GB SSD 1 TB Harddisk Saphire Tek Fan HD 6750 Ekran Kartı Şuan kullanmakta olduğum psu 350W bayağı eski ve yetmiyor klavyenin ışıklarını açınca pc kapanıyor klavyede sorun yok başka 3 4 pc denedim sıkıntı yok...
  3. Woonka

Yardım Kasanın Arkasındaki Kart'dan gelen kabloyu nereye takacam

Merhabalar yeni pc topluyorum Kasam bu model GAMEBOOSTER GB-L06B RGB arkasında kart var fanlar felan buna bağlı Anakartım gigabyte b450m s2h Görseldeki karttan gelen kabloyu nereye takacağım anakart'a mı yoksa powerdan gelen bir şeye mi yardımcı olabilir misiniz ?
  4. Woonka

Ucuz PSU Öneri Postu

Eski bir sisteme sahibim , 1 ay içerisinde rx 570 takıcam işlemcim besleyebilecek güçte fakat PSU'um arızalı gitti gidicek max bütçem 250 TL İnternette bir çok yerde ucuza psu'lar var değişik marka ve modellere sahip 450W,500W,600W Fiyatları 200 250 Tl civarı Birde 80 plus ürünler var en ucuzu...
Top Bottom