Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Corsair spec delta RGB 550w 80+ kasa nekadar eder

Satmak istesem nekadar eder kasa mesh olmadığı için yenilemek istiyorum da PSU ile birlikte vercem kasayı tek sorunu sadece tek renk yanıyor sarı bukadar onun harici sorunu yok
  2. O

Yardım Corsair spec delta kasa fan rengi değişmiyor

Ya ben kasayı vaktinde 0 almıştım rengi ya kırmızı yada sarı oluyordu yıllardır sarı renkte takılıyorum da bunu neyle düzeltebilirim RGB kontrolcü felanmı almam gerekiyor biraz da rengarenk takılayım ya :D
  3. O

Yardım Corsair spec delta RGB kasa fanları çalışmıyor

Kasayı 1.5sene önce aldım garantisi var ve ilk aldigimdan kasanın ön 2 fan çalışmıyordu dert etmedim ama sistemi upgrade ettim bugün ve artık durumu değiştirmek istiyorum sizce garantisini arasam 2 fan gönderirlemi yoksa sinerjide 1 tanesi 267 TL den satılıyor yani 2 tane almam lazım yada öndeki...
  4. O

Corsair kasa vidaları nerden temin edebilirim

Corsair spec delta RGB 550w 80+ PSU ya sahip kasa nin vidalarını nereden temin edebilirim camda 1 vida yan kapakta 2 vida yeri var onlarda eksik daha doğrusu birine götürürken kayboldu yardımcı olabilecek biri varmı
  5. O

Yardım SSD nereye takıcam yardım edermisiniz

Corsair spec delta RGB kasası var nereye takıcam SSD yi kasanın arkasında bir yer var orayami yoksa çekmeceli kısımamı
  6. O

corsair spec delta kasası için jack tavsiyesi

kasada tek jack girişi var benim kulaklıkta hem mikrofon hemde ses için 2 tane giriş var anakartada bağlayabilirim ama kulaklığın kablosu uzunmu bilmiyorum tavsiye verirseniz sevinirim birde bu jack dönüştürücüyü kullanırsam seste kalite kaybı yaşarmıyım
  7. O

Hava sirkülasyonu olarak hangisi iyi kasa

Corsair spec delta 550w 80+ PSU lu kasamı 840tl civarı yoksa Sharkoon RGB lit100-200 mü 400tl yanında fsp 500w 80+ PSU alırım 380tl oda yani 780tl civarına denk geliyor ve sharkoon alırsam önüne 2fan daha eklerim Tavsiyenizi bekliyorum ekran kartım rx5500 xt 4gb her türlü 500w da 550w da yeter...
  8. O

fsp vento 500w 80+ kasa alınır mı?

715tl ye gördüm de PSU lu kasa uygun gibi geldi birde FPS güç kaynağı olunca dikkatimi çekti sizce nasıldır bu kasa vg04f diye geçiyor adı sizce bu paraya alınır mı?
  9. O

Çözüldü✓ Rx 560 için PSU tavsiyesi

Arkadaşım tavsiyenizi istedi 400w 80+ yeterli olucaktır ama rx 560a hangi PSU yu önerirsiniz pin girişi felan varya tam anlamıyor o yüzden ve kendisinde MSI h410m anakart var hangi kasayı önerirsiniz 300-350tl civarı PSU da 300-350civari
Top Bottom