Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Yardım High power 560watt tam modüler psu için kablo almak veya yaptırmak

Modüler powerlarda kablo uyumluluğu sıkıntı yaratıyor biliyorsunuz bazı kablolar buldum internet üstündeki n11 vb sitelerde yorumları iyi gibiydi uyumlu kablolar vardı birde başka bir satıcı buldum kendi sitesinde kablo üretip satıyordu bizden psu modelini tam olarak istiyor ve ona uygun...
  2. F1nerF1rst

Yardım Sistemim için güç kaynağı önerisi

Ryzen 3 2200g pny 500gb m2 b450m s2h fury 8 gb 3200mhz ram var sistemim şuan apu şekilde birde çevre bileşenleri var neyse ileride upgrade yapmayı düşünüyorum planım şu şekilde ramı 16 ya çekip extra 1tb sata ssd almak birde ekran kartı eklemesi yapmak rx 570 bütçeye göre 580 veya 1660 gibi bir...
  3. F1nerF1rst

Yardım 500tl power supply önerisi

Sistemim için 500 tl ye power arıyorum bulamadım değişik markalar var eminde olamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şuan apu 2200g takılı ekran kartı yok m2 ssd var sistemde fakat ilerde ekran kartı düşünüyorum rx 570 gibi
  4. F1nerF1rst

Yardım Ryzen 3 2200g için power supply önerisi

Dostlar bütçem kısıtlı ne alabilirim güç kaynağı olarak normalde bilindik markalar kullandım fakat bu bütçede apu için ne alabilirim almam gerekiyor acil bekleyemem ne önerirsiniz bu bütçede
  5. F1nerF1rst

Yardım Exper kasa kablo düzenleme

resim alıntı şimdi kalkıp kasayı açsam çok ses olacaktı ondan internetten aldım Exper kasam bulunmakta eski tip bunun arka kapağından kabloları düzenlemek için bırakılan boş alanı yok kablo kirliliğini önlemek için kelepçelerle felan uğraştım ama hala kasanın için ferah değil ne yapabilirim sizce
  6. F1nerF1rst

Yardım Kablo düzenlemek için arka kapağı açamıyorum

Eski tip exper kasaya montaj yapıcam ama arka kapağı açamıyorum çıkışları böyle bu nasıl açılıyor
Top Bottom