Arama sonuçları: *

1. C

xpg ınvader kasa alınır mı

Arkadaşlar ben normalde gamebooster ın 350tl lik kasasını almayı düşünüyordum sistemime ama bu kasaya aşık oldum aşırı cool duruyor adekstrore da şuan 519tl sizce aradaki 200tl farka değer mi gamebooster ın 4 kasası var xpg nin 2 fanı var ama xpgnin fanları daha iyi soğutur diye düşünüyorum ve...
  2. C

Powerboost psular çok mu c4

Dostlar ben sistem düşünüyorum da ucuza powerboost psulu kasa var çok mu kötüdür kendisi illa değiştirmeli miyim sizce
  3. C

xigmatek powersupply nasıldır

arkadaşlar daha önce hiç iyi/kötü diyen birini görmedim ucuz psu sizce nasıldır bu psu corsaır çok pahalı para da fazla yok malum
  4. C

Rampage hero nasıldır

Arkadaşlar itopyadaki teknoqueen sistemde 650w 80+ PSU ile beraber vermişler sizce güzel bir kasa mı PSU sıkıntı çıkartır mı yoksa 125tl fazla verip thermaltake mı alayım pek vermek istemiyorum ama veririm sıkıntı çıkartırsa çıkarıyor mu bilen varsa yazabilir mi lütfen
  5. C

Cooler master Halo fan

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu fanların teklifi varmı yada bunun gibi daha ucuzu varmı çok güzeller ama o kadar para vermek istemiyorum 1587038207 Teklisi* varmı
  6. C

Dark Guardian Mini Nasıldır?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi darkın guardian mini düşüyorum kasa olarak ama ATX anakart desteklemiyormuş ekran kartı olarak sıkıntı yok 2080ti kadar taşıyor ben b450m-hdv/pro4/pro modelini düşünüyorum anakart olarak sıkıntı çıkartır mı
  7. C

DARK DİAMOND PRO Nasıldır?

Arkadaşlar alacağım sistemlerin hemen hemen hepsinde bu model var kullanan arkadaşlar veya gören arkadaşlar yazabilir mi bilgiler için şimdiden teşekkürler
Top Bottom