Arama sonuçları: *

1. L

FSP vs Zalman vs Thermaltake PSU'lar

@intel pentium @kandes22 Arkadaşlar ryzen 5 5600X + RX 6700XT ile kullanacağım bir psu olacak. Sizce hangisini almalıyım şu seçenekler arasından? PSU Tier List'e hakimseniz hangisi daha iyidir bileniniz varsa çok memnun olurum. Fiyat olarak maksimum + 112 TL'lik olanları ekleyebilirim, o...
  2. L

Thermaltake Smart Rgb 700W İyi midir?

Arkadaşlar bu PSU nasıldır? Alınır mı? Rx 6700xt + r5 5600x'i besler mi? Ayrıca bunun dışında şu seçeneklerim de var siz olsanız hangisini seçerdiniz? Bir de gamegaraj dls 480 siyah yazan kasa nasıldır? Hava alımı vb. iyi midir? Teşekkürler
  3. L

mwe white 650w psu iyi mi?

https://www.itopya.com/cooler-master-mwe-650-white-230v-v2-650w-80-120mm-fanli-psu/ Bu PSU'yu kullanıyorum, ve alırken de çok önerilmişti, kullanırken de 6 aydır henüz herhangi bir sorunlu karşılaşmadım. Fakat geçenlerde bir konuyu okurken( bu forumda) PSU'nun iyi olmadığını yazdıklarını gördüm...
  4. L

mwe white 650w-darboğaz

Merhabalar 2080super+ r5 3600 %kaç darboğaz olur? Bir de yukarıda belirttiğim psu yani mwe white 650w r5 3600+ rtx 2080super'e yeter mi?
  5. L

Kasa temizliği nasıl yapılmalı/siz nasıl yapıyorsunuz?

Arkadaşlar kasam mb511 ve gerçekten bayağı bir tozlanıyor çok fazla hava aldığı için.Kasayı temizlemek istiyorum fakat şu öndeki 3 fanı tam olarak nasıl silmeliyim sizce? Mesh yapıyı süpürgeyle siliyorum fakat öndeki 3 fanı peçete ile kenarlarını sildim çok fanları oynatmamaya çalıştım balansı...
  6. L

Mb 511 on taraftaki mesh izgara

Arkadaslar bu kasaya sahip olanlar on tarafindaki mesh izgarayi cikarip mi temizliyolar cok toz tutmusa benziyor da bi temizlemek istedim fakat napsam bilemedim @crazyreign sen bilirsin kesin hocam :)
  7. L

MB511 fan sesi çok geliyor, RPM düşürebiliyor muyum?

Arkadaslar mb511 kasasindaki fan sesi biraz cok geliyor bana rpmini nasil degistirebilirim?
  8. L

Anakart pin-psu pin

Arkadaşlar cooler master mb511 kasasındaki 650w 80+ psusu ile Msi b450m-pro vdh max anakartındaki pin sayıları uyuşuyor mudur? Bir yazı okudum da bunun hakkında sorum umarım anlaşılmıştır.
  9. L

MB511 pin girişi

Arkadaşlar merhabalar şu pin girişlerine dikkat etmeden dizdim sistemi.Bir sıkıntı çıkar mı? Kasam cooler master mb511 650w 80+ Anakartım ise pro vdh max
  10. L

PSU/anakart uyumu

Arkadaslar anakartim pro vdh max psu ise cooler master mb511 kasasinfaki 650w 80+ guc kaynagi Pc hocasinin attigi son instagram postunda ise soyle yaziyor;p Aldiginiz anakart 8+4 pin cpu girisine ihtiywc duyuyorsa siz 8 pin taksrsaniz sistem calisir fakat reset atar falan yaziyor Benim...
  11. L

Cooler Master MB511 Kasa Nasıldır?

https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-mb511-650w-80-rgb-tempered-glass-usb-30-mid-tower-kasa/ Arkadaşlar bu kasaya bu fiyat verilir mi? Rx 5700+r5 3600 ile okey midir?
  12. L

Xigmatek Astro Kasalar Nasıldır?

Arkadaslar xigmatek venom x veya xigmatek astro kasalarini kullananlar var midir? Var ise veya bir arkadasi kullanmis olan yani bilgisi olan var ise sogutma performansi olarak nasildir yazabilirler mi? Rgbleri hosuma gitti fakat rgb icin 900 tl vermek istemiyorum,derseniz ki sogutmasi gayet...
  13. L

900 TL'ye psu dahil kasa?

Arkadaslar 900 tl butcem var psu dahil bir kasa ariyorum(650w 80+ tercih ederim) Diger ozelliklerim r5 3600 + rx 5700 ayrica kasayi rgbli tercih ederim. Son olarak da xigmatek astro kasasi nasildir kullanan varsa sogutma olarak iyi midir rgbsini cok begendim. Tesekkurler
  14. L

RX 5700'lü Sisteme Kaç Watt PSU Lazım?

Rx 5700 Ryzen 5 3600 Gigabyte aours m 16(2 carpi 8) ram 1Tb harddisk 500 gb m2 ssd Arkadaslar bu sisteme kac watt guc kaynagi yeterlidir?
  15. L

Xigmatek Astro Nasıldır?

Evet arkadaşlar bu kasayı kullanan var mıdır, varsa nasıldır, gigabyte aours m anakartı ile uyumlu mudur?
  16. L

Xigmatek venom x / Cooler master mb511 / Xigmatek astro /

Arkadaşlar bu kasalardan hangisi en iyisidir fiyat performans olarak da düşünebilirsiniz. Ayrıca gigabyte auros m anakartı ile bu üç kasada uyumlu mudur? https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-venom-x-650w-80-plus-power-4x120mm-rgb-fanli-usb3-0-temper-camli-kasa.html#...
  17. L

800-900tllik kasa

Msi rx 5700 mech gp oc 2 çarpı 8 gb spectrix d41 ram M2 ssd 500gb Ryzen 5 3600 1tb harddisk Gigabyte aours m anakart Arkadaşlar özellikler bunlar.Bu özelliklere göre rgbli olursa süper olur 850tl gibi bir fiyata güzel soğutmalı bir kasa arıyorum.Cooler master mb 511 almayı planlıyordum fakat...
  18. L

mb511/mb520

Merhaba cooler master mb511 ile mb520 arasındaki fark sadece ön tarafındaki mesh ızgara diye biliyorum.Kasayı kullananlara veya bilgisi olanlara soruyorum bu mesh ızgara çıkartıp/takılabiliyor mu?Ayrıca kullananlar memnun olup olmadığını da yazarsa çok sevinirim.Teşekkürler
  19. L

Hangi kasa (sadece iyi bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim)

Merhabalar yaza doğru pc toplayacağım ve pcdeki kasayı hala seçemedim diyebilirim.Arada kaldığım 2 tane kasa var bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim; -Cooler Master mb511(veya 520) -Corsair spec delta 1)Spec deltayı tercih edersem fiyat performanstan ederim kesinlikle.Yani asıl sorum şu ki...
Top Bottom