Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

Çözüldü✓ AeroCool AirHawk duo aldım Fanları kontrol edemiyorum.

TD500 iade edip bunu aldım arkadaşlar. Kasanın kontrolcüsüne bütün fanları bağladım Cpu soğutucunun ARBlerini kontrolcüye bağladım. Fakat kontrolcüyü sata kablosuna bağlamadan ne ışıkları yanıyor ne fanlar çalışıyor. Satadan güç verdiğim zamanda anakarta ARGB leri ve Güç kablosunu bağladığım...
  2. ensbhdr55

Çözüldü✓ Cooler master TD500 iade ettim. Kesinlikle ARGB li kasa önerisi

Gamepower warcry nasıldır ? Fan sesinden dolayı iade ettim biliyorsunuz o sorunu kasaya sahip olan arkadaşlar. Önereceğiniz kasanın en az 410 MM ekran kartı desteklemesi gerekiyor. Şimdiden teşekkürler. Örnek mesela boş bir kasa alıp mesh yapıda büyük. 3lü corsair fan alabilirim. Vs vs...
  3. ensbhdr55

Yardım Cooler Master TD500 mesh kullanıp fan sorunu olanlar gelsin.

Arkadaşlar bir bilgi aldım bu kasanın fanları ile ilgili , fanların üretimde kabloları hafif esnek bırakılıyormuş , keskin olmayan bir alet ile düzelteceğim bu kabloları yüksek ihtimal ondan sürtüyor. Eğer sorun çözülürse konuyu çözüldü olarak değiştireceğim , elinde olup şuan vakti olanda...
  4. ensbhdr55

Yardım Cooler Master TD500 yerine alınabilecek ARGB 4 fanlı kasa önerisi istiyorum.

Kasayı beğenerek aldım arkadaşlar fakat fan sesleri çok fazla uğultu olması normal ondan yana sıkıntım yok ama bildiğiniz gibi traktör gibi bir şeye sürtüyormuş gibi ses çıkarıyor fanlar. O yüzden bunu vatana geri verip iade etme şansım var. Yerine ne alabilirim ? önü mesh 4 fanlı 6 fanlı fark...
  5. ensbhdr55

Çözüldü✓ Cooler Master TD500 Mesh kasa sahibi olupta fanlardan şikayeti olmayan var mı ?

Soru başlıkta arkadaşlar. Var mıdır bu kasaya sahip olup fanında ses olmayan ? :D
  6. ensbhdr55

Çözüldü✓ MSI MAG 100R kasam var Cooler master TD500 geçmeye değer mi ?

Soru yukarıda arkadaşlar. RTX 3070 SUPRIM ekran kartım var. Ekran kartı tutacağım sığmıyor kasaya zar zor sığdı kenarda gözükmüyor. Sizce Cooler Master TD500 almalı mıyım değer mi ? Tek anakarttan tüm ARGB leri kontrol etmek istiyorum sanırsam bi problem çıkartmaz collermaster fanları MSI...
  7. ensbhdr55

Çözüldü✓ ARGB kablosunu B450 TOMAHAWK MAX'e takamadığım için ARGB kontrolcü mü almam lazım?

@crazyreign hocam sen bilirsin Anakart b450 tomahawk max biliyosun Led düğmesi ile kontrol etmek yerine, ben bunu dragon centerdan halletmek istiyorum , fakat anakartta böyle bir giriş yok hepsi 4 dişli erkek Benim kasa kontrolcümde ise 3 diş yeri olan dişi var. Şöyle atayım Bunu anakartta...
  8. ensbhdr55

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Ti sistem için WPM Gold Zero 650 Watt vs. MWE Bronze 650 V2

Merhaba arkadaşlar sistem 5600x + 3060 ti olacak hangi psuni alırdınız ? https://www.itopya.com/sharkoon-wpm-gold-zero-650w-80-gold-moduler-140mm-fanli-psu/...
  9. ensbhdr55

Öneri 5600x + 3060 ti PSU önerisi

Son kez öneri alıyorum https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mwe-80plus-bronze-650w-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html Almayı düşündüğüm psu bu. Öneriniz var mıdır başka ?
  10. ensbhdr55

Yardım Cougar Kasa ve PSU Hakkında Yorum İstiyorum.

https://www.vatanbilgisayar.com/cougar-turrent-700w-80-plus-gaming-usb3-0-midt-atx-kasa.html#genel-bakis Merhabalar. Kasam yukarıdaki gibi. Psu nasıl sizce ? Ryzen 5 2600 vardı stok soğutuculu. 74 dereceden aşağı çalışmıyordu oyunlarda (genelde 80 derece). Aradan 5 6 ay geçti hafiften sistemde...
Geri