Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Yardım Maks 850 TL'ye PSU onerisi

İsteğim başlıkta
  2. HasanBG

Yardım 800 tl için bu kasa+psu nasıl

https://www.hepsiburada.com/performax-inferno-tempered-cam-rgb-650w-80-bronze-midi-tower-bilgisayar-kasasi-siyah-p-HBV00001CKJJ5?magaza=Maksimum%20Bilgisayar sizce nasıl Arkadaşlar bu arada başka önerileriniz varsa açığız ve psu ile kasayı ayrı ayrı da alabilirim sadece maks 850 tl olsun
  3. HasanBG

Yardım Ayrı ayrı psu ve kasa önerisi

Maks 800 tl olacak şekilde arkadaşım için kasa ve psu önerilerinizi bekliyorum ekran kartı ram belli dpeil ama maksimum rtx2060 olucak ona göre önerin ama gtx1660 fln da olabilir
  4. HasanBG

Yardım Dark maxima v20 kasa ile ilgili

Arkadşalar dark maxima v20 kasa da bütün herşeyi yaptık kasa çalışıyor ama arkadaki fan ile öndeki 2 fanın bağlantısını yapamadım yardımcı olurmusunuz
  5. HasanBG

Yardım Rtx 3060 için psu önerisi

Rtx 3060 ve ryzen 5 5600x için maks 650 tl olacak şekilde psu önerilerinizi bekliyorum
  6. HasanBG

Yardım Sharkoon psu ile ilgili

Arkadaşlar ben rtx 3060 lı sistem topluyorum ama piyasa düzelene kadar rtx 3060 yerine gt1030 kullanıcam neyse arkadaşlar ben psu olarak sharkoon psu aldım ama rtx 3060 alırken sharkoon psuyu satıp daha kaliteli 600,700 TL'ye bir psu alıcam da rtx 3060ı alana kadar sharkoon shp650 psu gt1030 ve...
  7. HasanBG

Yardım Bu kasa sizce nasıldır?

https://ty.gl/y4djx6zw5 nasıldır alınır mı bu fiyata daha iyisi varmıdır
  8. HasanBG

Yardım Psular ile ilgili soru

Arkadaşlar bilgili biri varsa psuların tam amacı ne sadece bilgisayarı açmakmı yani mesela 400 tllik psu ile 1600 tllik psu arasında sadece verimlilik farkımı var birde oyun da fps e etki ediyormu
  9. HasanBG

Yardım Sharkoon psu rtx 3060 beslermi

Arkadaşlar rtx3060lı bir sistem topluyorum sistemi toplarken psuya pek para kalmadı bende psu olarak sharkoon shp650 v2 psusunu aldım sizce sıkıntı olurmu ona göre iade edeyim
Top Bottom