Arama sonuçları: *

1. Chapin

İzoly 700W PSU Çöplüğü

Bu gün elime komşumuzun İzoly sistemi geçti ve bir anda PSU patlamış, inceleme için bakayım dedim, PSU içini açtım ve şok oldum malzemeler tükürükle yapıştırılmış adeta malzeme o kadar kötü ki 700W olmasına rağmen sadece 272W verebiliyor, ekran kartı zaten ısıtma görmüş kendileri garanti kağıdı...
  2. Chapin

Aerocool VX Plus 500W RX 580 Besler Mi?

2. El olarak bahsettiğim güç kaynağını 160 TL'ye alacağım temiz bir ürüne benziyor kutusu ve çoğu şeyi var, bu güç kaynağını almamı önerir misisiniz? Sistemim; İ3 9100F ve M200 Asus B365M-K Corsair Vengance LPX 3000 MHz Sapphire RX 580 4 GB Pulse 4 GB Crucial BX-500 240 GB Performax Xenom 12x4
  3. Chapin

PSU Kapasitör Üstündeki Leke

Xigmatek Caalibre 400W PSU üzerinde bu tür buruşmalar ve siyah bir boya gördüm normal mi? APU sistemde kullanacağım ve şu an görüntü alıyorum.
  4. Chapin

Xigmatek Calibre 400W Nasıldır?

Ürünü 100 TL'ye 2. El olarak aldım, RX 470 bir sistemi besler mi? Beslemez ise APU sistemde kullanmayı düşünüyorum, iş görür değil mi?
  5. Chapin

Performax Xenom Nasıldır?

Ürünü 292 TL'ye sıfır olarak alıyorum. Fan kalitesi, mesh yapısı, malzeme kalitesi falan nasıldır?
  6. Chapin

Masterfox Lucy Nasıldır?

Ürünü Trendyol'dan 290 TL'ye aldım. Sizce nasıl? https://www.trendyol.com/masterfox/lucy-4x12cm-argb-fanli-temperli-cam-gaming-kasa-psu-yok-p-58951344?boutiqueId=540694&merchantId=232151
  7. Chapin

Masterfox Lucy Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar, belirttiğim kasayı almayı planlıyorum sizce nasıldır? https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/masterfox-lucy-4x12cm-argb-fanli-temperli-cam-gaming-kasa-psu-yok-P459127096
  8. Chapin

Nagas AO 600W Nasıldır?

Bu PSU'yu 2. Elde 125 TL'ye aldım sizce nasıl? 12V'dan kaç W verir? Değerleri nasıldır?
  9. Chapin

FSP Hyper 500W Nasıldır?

Bu PSU'yu 2. Elde temiz olarak 200 TL'ye aldım. PSU'dan pek anlamam fakat FSP iyi bir marka ne dersiniz? İ3 9100F ve RX 470 için kullanacağım.
  10. Chapin

Ranker Virgo Bu Gün Geldi

Ranker Virgo bu gün elime ulaştı, kasa açıkçası gayet kaliteli, malzeme kalitesi Everest Vulcan gibi kötü bir kasadan çok daha iyi. Fanlar siyah ve normal kasa fanı ince olanlardan değil fan kalitesini pek sevmedim. Daha takmadım çünkü PSU gelmedi, o yüzden sıcaklık değerlerini yazamadım. Yan...
  11. Chapin

Ranker Virgo Alıyorum?

İ3 9100F ve RX 470 sistem için Ranker Virgo alıyorum, ne dersiniz?
  12. Chapin

Highpower PSU'lar Nasıldır?

Evet arkadaşlar. Soru başlıkta. Highpower 500W bir PSU almayı düşünüyorum 2. El olarak.
  13. Chapin

OCCT Power Testinde Kapanması

Merhaba arkadaşlar, Sistemim OCCT Power testinde anında reset atıyor sizce bu sorun ekran kartımı power ile mi alakalı? Heaven'da 20-25 Dakikalık testte sorun yok. Sistemim; İ3 9100F MSİ B365M Pro VH 8 GB DDR4 RAM XFX RX 470 4G Xigmatek NPR 400W PSU
  14. Chapin

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Sadece konuyu paylaşıyorum. Yorum yok. https://www.technopat.net/sosyal/konu/game-booster-kasalara-oen-yargisi.1130691/page-2#post-7639489
  15. Chapin

Gamecase 8411 Nasıldır?

Topladığım sistem için kasaya ayırıcak fazla bütçem yok bu kasa sizce nasıldır? 300 TL'yi asla geçmeyen kasa öneriniz var mı...
  16. Chapin

Aerocool 500W PSU Nasıldır?

Arkadaşlar bu PSU hakkında düşünceleriniz nedir? 90 TL'ye alıyorum. https://aerocool.io/product/vx-500w/
  17. Chapin

Gametech Redline HK.

Merhaba arkadaşlar, sistemde kullanmak için aldığım Gametech Redline model kasa bu gün elime ulaştı bende alıcak kişiler için incelemek istedim. Öncelikle kasa N11'den 315 TL'ye geldi 1 günde elime ulaştı gerçekten güzel paketlenmişti. Artı yönlerini söylemek gerekirse; Önü mesh bir kasa 4...
  18. Chapin

Gamebooster GB-l06B Patladı 😀

Kasayı sıfır olarak aldım zaten leğen gibi Bir kasaydı anakart montajlama öbür kadakarda kolayken bu kasada zor olmuştu buna PSU ve öbür parçalar dahil. Sistemi test ederken kumandaya bir el atayım dedim 2-3 tuş bastıktan sonra BOOOM! Arkadaki kontrolcü patladı. Hava akışı fena değil fakat...
  19. Chapin

Versatile PSU alınır mı?

2 aylık kutulu ve faturalı bir ürün 2. El olarak alıçağım fiyatı 100 TL alınır mı? Tam ismi Versatile VR-PSU500W
  20. Chapin

Netsipariş Kargo Sorunu

Aslında kendileri ürünleri uygun fiyattan satıyor ama kargo süresi biraz uzun sürdü. Daha önce bir tane bu kasadan aldım 7 Günde geldi siparişimden 2 gün sonra tekrar ettiğim tarih 15 Ağustos'du 15 Ağustos'da verdiğim sipariş bu gün geldi. Netsipariş biraz yavaş çalışıyor. 10 TL fazla vererek...
Top Bottom