Arama sonuçları: *

1. Doruq

Bilgisayarım aniden sinirleniyor.

Gece yatarken oyun insin diye sadece oyunun indiği platform açık kalıcak şekilde bilgisayarımı açık bıraktım her şey normal gidiyordu fakat tam uyuyacakken fark ettim kasamdaki fanların sesi 2 3saniye sürecek şekilde aşırı fazla ses çıkararak dönüyor sonra tekrardan sakinleşiyor bunun için ne...
  2. Doruq

Custom sıvı soğutma için ucuz kasa

Abartısız custom sıvı soğutma için ucuz kasa önerir misiniz?
  3. Doruq

Kasam elektrik çarpıyor

Dark diamond pro kasam var kasanın yan plastik kısmı sürekli elektrik çarpıyor bilgisayara dokunmaya korkar oldum bilgisayarıma zarar verir mi ve nasıl çözülür yardımcı olur musunuz?
  4. Doruq

Kasada statik elektrik

Dark diamond pro kasa kullanıyorum.kasanın şeffaf yan panelini ellediğim zaman elektrik çarpıyor ve sürekli olmaya başladı bilgisayarıma zarar verir mi ve nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
  5. Doruq

sleeve kılıflı kablo kullanmak istiyorum

sleeve kılıflı kablo kullanmak istiyorum fakat güç kaynağım modüler değil illaki güç kaynağımın modüler olması gerekiyor mu? gerekmiyorsa bu kabloları nereye sığdıracağım? yardımcı olur musunuz? kasa dark diamond pro güç kaynağı thermaltake litepower 550w
  6. Doruq

Fanlar bu şekilde çalışır mı

4 fanlı bir kasa aldım fanlar birbirine bu şekilde bağlı ama hiç bir yerden anakarta bağlı değil ve 4 tane fan girişi yok anakartta bu şekilde çalışır mı?
  7. Doruq

2600X ve RX 580'e 550w psu yeterli olur mu

Ryzen 5 2600x Rx580 16gb ram 256gb ssd B450m s2h Bu sistem için 550w yeterli olur mu?
  8. Doruq

Bu kasa yeterli olur mu?

Bir sistem topladım fakat kasaya sığar mı sığmaz nı bilmiyorum yardımcı olur musunuz. Sistem şöyle: Anakart: b450m s2h Ram: 8*2 adata İşlemci:ryzen 5 2600x Ekran kartı: rx580 special edition Ssd: hikvision 256gb ssd Psu: 550w thermaltake Kasa: dark diamond pro
Geri