Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Yardım Psu dan saat gibi ses geliyor

Çok kısa bir soru sadece sebebini ve zararlı olup olamayacağını öğrenmek istiyorum. Ses aynen şöyle "Tı-kı-tı-kı-tı-kı-tı-kı-tı-kı-tı-kı". Tırnak içini nefes almadan söylerseniz aynı ses çıkıyor kısaca çok hızlı bir saat gibi yada bir traktör gibi. Sorun büyük ihtimal fandadır ama yinede...
  2. Toukhan

Yardım Kasanın metal kısmına uzun süre değince elektrik çarpıyor

Kısa bir süre önce priz değiştirdim ondan önce olmuyordu muhtemelen topraklamalı priz değil sizce sorun topraklamadamı yoksa psu gibi bir parçadamı.
  3. Toukhan

Spec Delta RGB Ön Kapağı çıkarma

Corsair spec delta rgb kullanıyorum ve ön kapakta 6 ay içinde gözle görülür miktarda toz birikti. Bi sudan geçirmek istiyorum ama ön kapağı nası çıkaracağımı bulamadım bir türlü. Altında bir çıkıntı var ordan çekmeye çalışıyorum ama kırılacakmış gibi bir hissiyat veriyor o yüzden çok güç...
  4. Toukhan

Corsair Carbide Series Spec Delta RGB Fanlarını Gigabyte Fusion RGB Görmüyor

Konu başlığındada görüldüğü üzere kendim bir sistem topladım fakat aldığım kasa da-v3.5 teki gibi bir kontrolcü ile geldi. Fanların RGB kablosunu kontrolcüden çıkarıp anakarttaki LED-CPU girişine taktığımda ise Gigabyte Fusion RGB görmemekte ve hiçbir şekilde kontrol edememekteyim. Fanlar şu an...
Top Bottom