Arama sonuçları: *

1. Ö

MSİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Arkadaşlar 100r kasamin fanları bozuk çıktı msi yi arıyorum iki saat bekletiyor açmıyolar ulaşmamin başka bir yolu varmı
  2. Ö

MSİ 100R KASA FANI ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar msi kasami denedim monitore takmadan ışığın biri tam biri yarim yaniyor ikisi farklı renkte ve başta dönüyordu kapatıp açınca dönmemeye başladi lütfen yardım edin 1631018379 Niye kimse yazmıyor ya
  3. Ö

Yardım edermisiniz??

Arkadaşlar kasanın bir fani dönüyor diğeri dönmüyor neden
  4. Ö

Sizce Psu seçimim iyi mi??

Arkadaşlar işlemcim 4300ge ilerde ekran kartı takmayı düşünüyorum Fsp hydro k500 modelini aldim sizce doğru seçim yapmışmıyım çok ses çıkaran bir psu mu? 340 TL'ye aldim
  5. Ö

GİTTİGİDİYOR ONAY VERME

Arkadaşlar ürünü elime ulaşıncamı onaylamam gerekiyor yoksa teslim almadan öncemi ben almadan önce onayladım sipariş bana gelirmi?
  6. Ö

ELİNDE DARK MAXİMA V20 OLAN VARMI

Arkadaşlar bu kasa sizde varsa ölçülerini atarmisiniz
  7. Ö

Dark Maxima v20 VS MSİ mag force 100r

İkisini aynı fiyata buldun sizce hangisi?
  8. Ö

350 TL PSU ÖNERİSİ??

Arkadaşlar En sessiz çalışan kaliteli bir psu önerir misiniz? "(((((mümkün olduğunca sessiz)))) çalışsın
  9. Ö

BU İKİNCİ EL KASA + PSU ALINIRMİ?

Msi mag force 100r ve cooler master 650w beraber 750 TL'ye satiyor adam sizce alayimmi işlemcim 4300ge ama fazla psu gücü bir şey olmaz dimi
  10. Ö

BU İKİNCİ EL KASA+PSU ALINIRMİ?

Msi mag force 100r ve cooler master 650 w psu buldum ikinci el fiyati 750 tl sizce Alınır mı? 1627926244 İkisini birlikte veriyor
  11. Ö

BU KASA MASAMA SIĞARMI?

Msi mag force 100r almayı düşünüyorum masamın yüzeyinin uzunluğu 45cm genişliği 90cm sizce sigarmi
  12. Ö

İKİNCİ EL KASA TAVSİYESİ

En fazla 500 tl ikinci el kasa tavsiyesi 100r olursa iyi olur veya ranker cygnus
  13. Ö

SİZCE HANGİ PSU DAHA İYİ?

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-k-500w-fiyati,651151243.html https://ty.gl/jv2pctg Sizce hangisi daha iyi kronik sorunlari varmi? işlemcim 4300ge
  14. Ö

SİZCE HANGİ PSU DAHA İYİ?

Sharkoon 500w vs High power hpq 500w
  15. Ö

Bu Kasa Alınır Mı?

İkinci elini 350 TL'ye buldun sizce alınırmi hava akışı nasıl
  16. Ö

İKİNCİ EL RANKER CYGNUS KASA SATAN VARMI?

Arkadaşlar ikinci el bölümünde bulamadim nereye yazicagimi satam varsa ulaşabilimi
  17. Ö

KASA İÇİN YARDIM LÜTFEN 🧐

Arkadaşlar ranker almayı düşünüyodum stok bitti ne zaman yenilenir 550 TL bütçem var hangi kasayı almaliyim ikinci el falan ranker bulursaniz atarmisiniz? Kafam çok karışık kasa konusunda
  18. Ö

MSİ MAG FORCE 100M ALINIRMİ?

Sizce Alınır mı? veya başka bir öneriniz varmı?
  19. Ö

SİZCE BU KASA ALİNİRMİ?

https://www.incehesap.com/hiper-zoe-3x120mm-rainbow-gaming-atx-kasa-fiyati-47522/ arkadaşlar bu kasa gerçekten o fiyattanmi düştü bana yalan gibi geldi sizce alınırmi
  20. Ö

RANKER STOK NE ZAMAN GELİR

Arkadaşlar tam kasa bakarken rankerin stoğu bitti ne zaman gelir sizce pc alicam bu hafta
Top Bottom