Arama sonuçları: *

1. WestnighT

Yardım Akvaryum kasa önerisi yaparmısınız ? maks 4300 TL

Arkadaşlar bayadır MATX akvaryum kasa arıyorum, Beyaz sistem kuracağım fakat adam akıllı beyaz akvaryum kasa bulamadım. Bildiğiniz güzel akvaryum kasa varmıdır ? sesi çok dışarı vermesin tek kriterim bu. Birde benim tüm bileşenlerim fanlar dahil ram hariç beyaz, aklıma Siyah kasa da almak...
  2. WestnighT

Delta 650W 80+ Bronze nasıldır ?

Delta 650W 80+ Bronze nasıldır ?
  3. WestnighT

Yardım 650w veya üstü psu önerir misiniz? ?

yeni ekran kartı alacağım muhtemelen ya RX 9060 ya da RX 9060XT İşlemcim R5 5500 Buna uygun psu önerir misiniz? ? 2 ADET 8lik pin olursa ekran kartı için iyi olur. 650w veya üstü geleceğe hazırlık için istiyorum eğer 2 tane 8lik pini olan çok kaliteli ve beni kurtaracak 550 600w psu varsa onu da...
  4. WestnighT

Yardım RX 9000 serisi için PSU önerir misiniz?

RX 9000 serisi bir kart almayı düşünüyorum bunun için yeni PSU almak istiyorum çünkü şu anki biraz tedirgin etmeye başladı. Şu an Rampage'in 600W 80p PSU'su var sistemde ve tercihen 650W ve üstü PSU almak istiyorum. Tercihlerim şöyle: 1- 650W üstü. 2- maksimum 2000TL. 3- 0 veya 2. el fark...
  5. WestnighT

Yardım 2. El veya sıfır psu önerir misiniz? ?

Arkadaşlar iyi bir psu önerir misiniz? ? Şu an rampage kullanıyorum 600w ve mümkünse 600w altı istemiyorum. Artık yenilemeyen vakti geldi gibi hissediyorum.
  6. WestnighT

Bu kablo molex mi oluyor ?

Bu kablo molex kablosu mu ? fan çoklayıcı alacağım onun icin soruyorum.
Geri