Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Yardım Kasa vidaları nereden bulurum?

2. el uygundan boş kasa aldım, vida paketi kayıpmış, iade edebilirim ama kasa hoşuma gittiği için kullanmak istiyorum, anakart-psu tarzı vidaları nereden bulabilirim, manuale göre bunların olması gerekiyordu pakette;
  2. DeveloperRedneck

Öneri F/P Kasa Fanları nelerdir?

Aklımda belirli bütçe yok birkaç model atabilir misiniz ARGB olması daha iyi olabilir, aydınlatmasız da olabilir duruma göre
  3. DeveloperRedneck

CV550 2. el ederi nedir ?

1 yıllık sorunsuz ürün 2. elden anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.
  4. DeveloperRedneck

Kasa-PSU Upgrade'i için öneri arıyorum

Corsair Carbide Spec Delta RGB Corsair CV550 Kombinasyonuna sahibim. 2 el'deki ederleri (yaklaşık 1 yıllık ürünler) nedir sizce ? Upgrade etmek istersem nelere geçebilirim ? Mesh ATX bir şeyler ve en az C tier bir psu olursa sevinirim. Net bir bütçem yok ama ayrı ayrı satışa ilaveten 300-400...
  5. DeveloperRedneck

12mm Kasa Fanı Arıyorum.

1) ID-Cooling WF-12025-SD-W 83tl 2) Deep Cool RF120 95tl bu neden bu kadar ucuz da mavi'si bu kadar pahalı çözemedim, site güvenilir olmasa amazon'da satamazdı diye düşünüyorum. 3) ID-Cooling XF-12025-SD-K 100tl 4) DEEP COOL WIND BLADE 120 RED 113tl 5) Arctic F12 PWM 130tl Ön panel için...
  6. DeveloperRedneck

Spec Delta ve CV550 fiyat ederi nedir ?

Spec Delta RGB kasa ve CV550 PSU fiyat ederi nedir ayrı ayrı olacak şekilde söylerseniz sevinirim. İkisi de 8-9 aylık ürün. Kasanın ön tarafındaki plastikte birkaç adet ufak çizik vardır onun dışında sorunsuz ürünler.
  7. DeveloperRedneck

Spec Delta, RGB nasıl kapatılır ?

Anakartta Adressable RGB yok (B450m s2h). Kontrolcü üstünden de kapatamadım renksiz kullanma şansım var mı ?
  8. DeveloperRedneck

Uygun, güzel hava akışlı bildiğiniz kasaları paylaşır mısınız ?

ATX ama çok büyük olmayan bir kasa araştırıyorum alanım çok geniş değil. https://www.qp.com.tr/phanteks-eclipse-p300a-mesh-on-panel-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi Şu hoşuma gitti ama tek fan bir de fana masraf olur, başka bildiğiniz güzel hava akışlı kasa var mı bu bütçelerde...
Geri