Arama sonuçları: *

1. C

Güç kablosunu takarken cızırtı geliyor

Arkadaşlar merhaba bu gün bilgisayarım aniden dondu hicbisey olmuyo bende güç kablosunu çektim biraz bekledim geri takarken cızırtı gelmeye başladı korktum takmaya normalmi daha once dikkat etmedim bu duruma
  2. C

psu'm sistemime yetermi

arkadaşlar merhaba sistemim kısaca şöyle i5 9400f işlemci sapphire rx 580 nitro+ ekran kartı cl 16 2666 mhz (2x8) 16 gb ram H310m pro-m2 (MS-7b28) 220 gb ssd 2 tb 7200 rpm hdd 2 ekran var sistemim bu psu ise zalman ZM600-LE II 600w bu psu sistemimi beslermi acaba
  3. C

masam bilgisayarın hava akışını bozarmı

merhaba masamın üstünde dik bir şekilde bir kitaplık var o kitaplığın rafını sökünce bilgisayarım oraya sığıyor bilgisayarın önü ve arkası açıkta bu arada kasanın hava akışı engellenirmi hatta zaten kitaplığın içinde olacağı için bir zarar gelemez o yüzden yan kapaklarıda açabilirim
  4. C

bilgisayarı temizleyeceğim

merhaba bilgisayarımın üstünde yeni bir canlı organizma olmuşmuş durumda :D şaka biyana ekran kartının üstüne parmağımı koyup biraz sürükledim elime bayağı toz tabakası geldi ekran kartnının gerçek rengini görmüş oldum :D bunu nasıl temizleyebilirim süpürgeyle falan yapıyorlarmış ama ben kesin...
  5. C

kasanın kapağı açık dursa

Merhaba kasanın yandaki temperli cam kapağı var onu açık tutsam sıcaklığa ne yönde etki eder
  6. C

Psu dan gelen aşırı rahatsız edici ses acil lütfen yardım edin

Merhaba benim lanet olası bir psu var ömrümü tüketti dayanamıyorum artık mental çöküş yarattı bende lütfen acil şu derdime derman olacak bir Allahın kulu varmı sorun şu aşırı sesli bi cızırtı yapıyor masayı sallıyor yeter artık dayanamıyorum atıcam videosunu bu videosu Allah rızası için
  7. C

psu dan bir ses geliyo

merhaba kasamdan gürültülü ve cidden kulaklığı taktığım halde sinir bozan bir ses var sesini sabitleyeceğim zaten ve psu ya yaklaştırdıkça artıyor sanki
  8. C

(çözüldü) monitör ve psu girişlerine uygun kablo

Merhaba Ben Çağrı kardeşime abimin eski pc yi kuralım dedik fakat bizim evde girişlere uygun kablo yok bu pc deki monitör ve psu girişlerine uyacak kabloların adı nedir bu kasanın fotosu: buda monitörün:
Top Bottom