Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Yardım DeepCool CH560 850W Aldım !

Uzun süreli bir konuşma ardından kasayı sipariş verdim. Mükemmel bir kasa olmuş @Gif Man @HacıSOFU
  2. Yusufx

Çözüldü✓ Amazondan 2000TL'ye hangi PSU alınır?

Merhaba bayramdan sonra Cooler master td500 v2 kasayı taksitle almayı düşünüyorum 700w halide vardı ama power dandik denildiği için powersiz halini alıp power almayı düşündüm ve bir abiyede söyledim var dedi fakat sizede sorayim mesela power ile kasayı ayrı bir şekilde sepete ekleyip aldım tek...
  3. Yusufx

Çözüldü✓ Amazondan Cooler master td500 v2 700w alınır mı?

Merhaba bayramdan sonraya kalıcak büyük ihtimale ama bugün açmak istedim konuyu td500 v2 kasa var şuanda en sevdiğim kasalardan biri çok gördüm gerçek hayata ve fan kalitesi aşırı hoşuma gidiyor tip olarak zaten baya iyi bu kasanın poweri nasıl bu konu hakkında bilgi verebilicek var mı ve...
  4. Yusufx

Yardım 5200TL PSU+KASA Önerisi sizce ne olabilir?

4600TL Bütcem vardı eğer benim kasanın powerini arkadaşa 600tl ye satarsam 5200tl oluyor kasalarada bakıyorum çok iyi bir şey bulamadım benim için görünüşü ve poweri baya önemli ikinci el TD500 V2 Alıp yanınada MSI veya FSP power alabilirim diye düşünüyorum 360mm sıvı soğutma sığacak bir kasa...
  5. Yusufx

Yardım Arkadaş yeni ikinci el kasa aldı fanlar çalışıyor RGB'ler çalışmıyor

Arkadaş ikinci elden Corsair 4000X aldı aldığı kişide rgblerin çalıştığını söylüyor pc yi toplamış kablolar falanda takılı ARGB kontrolcuye başka sata kablosu falanda taktı hiç bir şekilde RGB'ler yanmadı sadece fanlar çalışıyor benim kasa rampage mesela direk RGB'leri gitti fanların ama buda...
  6. Yusufx

Yardım Tam moduler power eksik kablo mu var?

Arkadaşım ikinci el power aldı ama sanırım molex kablosu eksik göremedik o yüzden fanları çalıştıramadı normal mi bu yoksa molex kablosu mu alması gerekiyor fanlar için @Kürşat Kütükçü
  7. Yusufx

Çözüldü✓ Kasa montajı yaparken fanlar çalışmıyor

Arkadaşa sistem topluyoruz deepcol cc560 aldık kasa ama arkasında normalde molex kablolari olurdu birleştirirdik onları benim kasadan biliyorum ama bunda yok birlestiricek kablo ve sys fan gibi girislerede fani takacak kablo yok ne yapmamız lazım @muratthefounder
  8. Yusufx

Yardım Kasanın 1 fanının rgbsi yanıyor sadece

eskiden hepsi yanarken şimdi genelde sadece ön kısımda olan fanlardan ortasındasindaki rgb yanıyor bazen değişebiliyor alttaki falanda yandığı oluyor napmam gerekir ?
  9. Yusufx

Rampage 600w power nasıl?

Altaki powere sahibim 80plus seltifikasıda var galiba rtx 2060 almayı düşünüyorum aldığımda bana herhangi bir sıkıntı yaşatmaz demi ve sizce bu power ne kadar süre götürür ve nasıldır ? https://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-rmp-600-80p-600w-80plus-120mm-fanli-guc-kaynagi.html
  10. Yusufx

Rampage powere rtx 2060 olur mu?

Rampage 600w 80+ kullanıyorum rampage kasada olan ileride ne zaman bilmiyorum rtx 2060 almayı düşünüyorum amd güvensizliğinden dolayı (Wattman) ama sanırım rtx 2060'da güç girişi vardı nasıl yapıcaz o işi :D
  11. Yusufx

Bilgisayar kasasının 1 rgbsi yanmıyor

Bu sorun çok eskiden beri var ama halen çözümünü bulamadım mesela en üst 2 fan rgb şekilde yanıyor ama en altaki yanmıyor bazende ortadaki yanıyor üsteki yanmıyor çok tuhaf bir şey anlıyamadım gitti. Kasa: RAMPAGE ESPECTRO 4x120mm RAINBOW FANLI 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA
  12. Yusufx

Hangi kasayı seçmemiz gerekli? 4070 ti sığar mı?

Merhaba arkadaş PC alıcak büyük ihtimale Gigabyte 4070 ti kasalar buna sığar mı ve sizce hangisi daha iyi ısı olarak ve sığma olarak - Ve soğutucu olucak nasıl sığar oda? https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-masterbox-td500-v2-siyah-argb-usb-32-tempered-glass-atx-mid-tower-kasa-p-45287...
  13. Yusufx

Yardım Bilgisayar fan ışığı yanmıyor?

ışıklı fan var 2 si yanıyor diğerleri yanmıyor fanlar çalışmasına rahmen bunun sebebi nedir?
  14. Yusufx

Yardım Bilgisayarın Fan Sesi Neden Fazla Geliyor?

Bilgisayarı temizledim azda olsa bir ses geliyor yani çok az bu sesin sorunlumu sorunsuz mu nasıl anlayabilirim normal bir pcde fan sesi gelmemeyebilir mi? yoksa ses gelmesi çalıştığınımı simgeler
Top Bottom