Arama sonuçları: *

1. R

Güç kaynağının sıcaklığını nasıl kontrol edebilirim?

Merhabalar. Güç kaynağının sıcaklık derecesini nereden kontrol edebilirim?
  2. R

PSU prize takılı bırakmam problem olur mu

Arkadaşlar selam. Kullandığım psu 700 wattlık fsp marka 80+ bronze sertifikalı bir psu. pcye elektrik akımı gidecek şekilde prize takılı bırakırsam pcye ya da psu ya herhangi bir zararı olur mu? olma ihtimali var mıdır? önlem olarak genelde hep fişini çeker bırakırım.
  3. R

Güç kaynağından gelen cızırtı sesi

Arkadaşlar selamlar. Elimde FSP HYDRO HD600 600w 80+ Bronze güç kaynağı var. Düzgün bir şekilde çalışıyor, kullandığım süre boyunca bi problem yaşamadım ama sabit bir şekilde cızırtı sesi duyuyorum çalışırken. Götürdüğün bilgisayarcı kondansitor ya da başka bir parçanın patlamak üzere olduğunu...
  4. R

Gamepower Myrthil RGB kontrolcüsü problemi

Arkadaşlar selam. Elimde Gamepower Mythril kasa var fakat yanında gelen kontrolcüsü yok. Resimlerini aşşağı koyacağım. Sağdaki ön kısmın aydınlatması, soldaki ise egzoz rgb fan için. Bunlar kontrolcüye takıldıktan sonra kontrolcü de sadece güç kaynağına mı bağlı olması gerekiyor? Yoksa anakarta...
  5. R

Gamepower Mythrill Anakart bağlantısı sorunu

Merhabalar. Elimde Gamepower Mythril Kasa var fakat elimdeki anakartta ne egzoz fanına uyumlu soket girişi var ne de kasanın ön kısmında bulunan aydınlatmanın girişini takabileceğim bir soket var. Ben mi bilmiyorum yoksa anakart tamamen kasa ile uyumsuz mu? Anakartım Asus Prime A320M-R-SI...
  6. R

Çözüldü✓ PSU'ya kısa devre yaparken SSD den çıkan alev.

Arkadaşlar selamlar. Anlayamadığım bir sorundan ötürü bilgisayarım açılmıyordu. Ben de PSU'dan şüphelenip kısa devre yaptırmaya karar vermiştim fakat diğer donanımlara bağlı olan kabloları çıkarmayı unuttum. ve yanlış görmediysem SSD'den çıkan ufak bir alevlenme oldu ve yanık kokusu geldi. Hemen...
Geri