Arama sonuçları: *

1. A

Yayın için Psu önerisi

Sistem 2060 ekran kartı i5 11400f işlemciden oluşuyor şuanki psum frisby Malum psunun durumu belli bütçe dahilinde olursa iyi olur
  2. A

Vx plus psu alınır mı

https://www.hepsiburada.com/aerocool-vx-plus-600w-g-kaynai-ae-vxp600-p-HBV00000USFZ3?magaza=gamingdepom&url_src=and-product-detail Sizce almalı mıyım elimde frisby 600 watt var geçici süre kullanıyorum değiştireceğim markaya güvenebilirmiyim sistemi bozar mı çünkü frisby psunun öyle bir ihtimali...
  3. A

2060 için psu önerisi

Yayın açıcam parçalarım hazır elimde frisby kasa ve psu var psu malum patlama riski olduğu için kullanmicam i5 11400f işlemcim 3060 ekran kartım var psu önerileriniz için teşekkür ederim
  4. A

1 sene frisby PSU kullanılır mı

Arkadaşlar yayın açacağım elimde frisby 650 watt PSU var 1 senede olsa kullanabilirmiyim işlemci 11400f ekran kartı 3060 yani PSUyu almayabilirim çokmu sıkıntı olur
  5. A

2060 super PSU önerisi

Elimde frisby 650 watt PSU var evde C4 olsun istemiyorum o yüzden yeni psu alcam yayın acicam onunda göz önünde bulundurursanız sevinirim ekran kartı 2060 süper olcak büyük ihtimalle
  6. A

Frisby 9330g kasanın psusu değismelimi

Frisby 9330g kasam var psusunun kötü olduğunu duydum değiştirmeli miyim değiştirirsen ne almalıyım PSU bütçesi 600 ben Corsair diye düşünüyorum Yorumlarınız için teşekkürler
Geri