Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Yardım 850 w Paltinium Psu PCle Kablosu hk

MErhaba Arkadaşlar 850 w planium psu aldım full modüler, ekrran kartı 7700 xt 8+8 pin girişli şimdi sorum şu 1 adet pcle kablosunu psu ya takıp ucundaki 8+8 konnektörü de ekran kartına taktıgımda tek kablo ile sorunsuz kullanır mıyım yoksa ikinci pcle kablosunuda psu ya takıp ayrı ayrı 8...
  2. byhorozkentli

Raijintek Ampere 850 w. Platinium Aldım

https://www.teknobiyotik.com/raijintek-ampere-850w-80-platinum-atx-3-1-ampere-pcie-5-0-full-moduler-siyah-guc-kaynagi-0r30b00014.html Linkteki psu yu aldım,bugun teslim edildi yarın takacağım, İyi bir seçim olmuş mu acaba,aslında almadan önce sormak daha iyi olabilirdi de almış bulundum artık...
  3. byhorozkentli

Yardım MSI MAG A750GL PSU Alınır Mı?

MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD POWER SUPPLY https://amzn.eu/d/0ks5GRe Taksitle almayı düşünüyorum kullanan varmı
  4. byhorozkentli

Yardım Psu Değişikliği Hk. fikrinizi alabilir miyim

Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 2.5 Yıldır '' Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650 Gold'' Kullanıyorum, Son Zamanlarda Oyunlara Girince Fan Devri Çok Yükseliyor Bi hızlanıyor menüye geçince yavaşlıyor Sİstem Normalde Çok Serin Çalışıyor Ama Psu Sapıtıyor işlemci ve ekran kartı 55 derecelerde...
  5. byhorozkentli

Yardım Psu fanı anormalliği

Merhabalar, 2022 den beri kullanıyorum bu psu yu sesi soluğu çıkmazdı hiç Son zamanlarda oyunlarda fan sesini baya baya duyar oldum hani işlemci ısınınca fan devri artarya o gibi baya fan devrini arttırıyor bilhassa online oyunda ,bi yükseliyor bi normale dönüyor gibi saçma bir durum, bu...
  6. byhorozkentli

Yardım Mesh kasa tavsiyesi verir misiniz?

Merhaba Arkadaşlar,Hali hazırda kullanılan sistemin kasası Dark rider isminde ön tarafı yarı mesh 2 fan bulunan bir kasa bunu Komple mesh bir kasayla değiştirmek istiyorum bu sınıfta mesh bir kasa tavsiyesi verir misiniz Uygun fiyatlı
  7. byhorozkentli

Çözüldü✓ Bu Resimdeki Psu Kaç Watlık

Arkadaşlar bu Psu Mevcut Ve hd5500 ekran kartı var bunu yükseltme yapıcam işlemci Amd x4 840 hangisini baz alıcam ekran kartı seçerken 350 Watt ı mı baz almam lazım ?
  8. byhorozkentli

Çözüldü✓ Bu psu ya 8+8+8 ekran kartı takılıyor mu

merhaba arkadaşlar bu psuyu satılıga çıkardım birisi 8+8+8 ekran kartı takılır mı demiş emin olamadım sizce olurmu Thermaltake Toughpower Grand RGB 1200W Platinum
  9. byhorozkentli

Öneri İndirim! 650 w gold sharkoon modüler

Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650 W 80+ Gold Tam Modüler PSU Güç Kaynağı 1.599,00 TL yerine 849,00 TL https://www.n11.com/urun/sharkoon-silentstorm-cool-zero-650-w-80-gold-tam-moduler-psu-guc-kaynagi-1047283?magaza=mtbilisim Geçen haftalar da hb üzerinde 890 ₺ indirime girmişti aldım...
  10. byhorozkentli

80 plus olmayan psu dan gold psu ya geçiş

Merhaba Arkadaşlar 2016 da aldığım 80 plus olmayan psu dan geçenler de indirim ile 850 ₺ ya aldığım sharkoon silent storm 650 w an itibariyle geçiyorum Alırım Bi hayırlı olsun
  11. byhorozkentli

Sharkoon Ss-Cool Zero 650W 80+ Gold Sizce İyi Mi?

Gece Gece Gözüme Çarptı Sizce İyi Yapmış Mıyım 890 ₺ 40 ₺ Bonus Geldi 850 ₺ ya Almış Oldum Bi Nevi ,Kullandığım Psu 80 sertifikası olmayan bi psu idi bu şuanki piyasada fiyatı uygun geldi...
Top Bottom