Arama sonuçları: *

1. Yphen

Tam Moduler PSU önerisi?

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi tam moduler psu arıyorum gereksiz kablolardan çok sıkıldım çünkü bu yüzden moduler psu almak istiyorum f/p olarak hangisini alabilirim? Sadece hepsiburada limiti ile alabilirim direk cash verecek param yok maalesef sistemim aşağıda ki gibi fakat upgrade...
  2. Yphen

Zoko Amiral DK431 ARGB kurulum sorunu

Dostlar selam konu başlıkta ki gibi tüm kablolar tamam ama bu aşağıda ki fotoğrafta gördüğünüz üzere iki adet kablo var nereye takacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakart: MSI PRO H610M-E
  3. Yphen

2000 TL Kasa ve PSU önerisi

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi var olan kasamı ve PSU'u güncellemek istiyorum aslında tek tek upgrade yapıyorum sistemimi önceliğimi kasa ve PSU'ya verdim fakat bütçem kısıtlı ne alacağımı bilmiyorum forumları biraz araştırırken şuna denk geldim outlet kasalar oluyormuş sorunsuz ve uygun...
  4. Yphen

3000 TL PSU + Kasa önerisi

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi sağlam bir f/p psu ve kasa önerisi lazım bana kasanın mesh ve iyi hava akımı olması benim için önemli psu kısmında hangi marka sağlam bilmiyorum 650W yeter diye düşünüyorum sistem bilgileri aşağıda yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. İşlemci...
  5. Yphen

Çözüldü✓ NZXT H7 Flow extra fan gerekiyor mu?

Dostlar selamlar herkese iyi bayramlar sorum başlıkta ki gibi H7 Flow için extra fan almam gerekiyor mu yoksa kasanın içinde hazır mı geliyor? Bir de eğer extra fan lazımsa en uygun nzxt fan nereden bulurum?
  6. Yphen

Çözüldü✓ F/P Beyaz kasa önerisi?

Selamlar herkese iyi bayramlar başlıkta da gördüğünüz gibi F/P kasa arıyorum istediğim bir kaç özellik var bu özellikte ki kasalar pahalı mı bilmiyorum fakat ARGB olması Mesh panel olması ve beyaz olması önemli benim için buna uygun kasalar önerirseniz çok sevinirim. Bütçe: 3K
  7. Yphen

1500 ₺ Beyaz Kasa önerisi?

Dostlar selamlar başlıkta da gördüğünüz gibi 1500 ₺ bandında daha aşağısı da olur fiyat performans beyaz kasa arıyorum RGB'lerin olması ve mesh olması benim için çok önemli yardımcı olursanız çok sevinirim.
  8. Yphen

Phantenks Eclipse P400 nasıl?

Selam dostlar ikinci el olarak bu kasayı satın aldım satan arkadaş 2 adet te içinde NZXT FN V2 120 mm fan verdi. Bu kasa sizce günümüz için nasıl bir kasa? Mesh bir kasa mı hava akışı iyi mi? NZXT fanlar nasıl mesela idare eder mi? Yoksa ona göre iade edip uygun fiyatlı bir kasa alacağım...
  9. Yphen

1000 TL PSU önerisi?

Arkadaşlar selamlar acil olarak 1000 TL bandında PSU almam gerekiyor sistemimi aşağı bırakıyorum yeterli seviyede olacaksa eğer Corsair 550W CX550F +80 Bronze almayı düşünüyorum başka önerisi olan varsa söylerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Sistem : Ryzen 5 5500 XFX RX6600 Corsair...
  10. Yphen

1000 TL PSU önerisi?

Arkadaşlar selamlar bu fiyat bandı arasında sıfır veya ikinci el PSU arıyorum hangisini alayım bilmiyorum High Power buldum ikinci el temiz KFG tam ama yine de size sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Sistem : Ryzen 5 5500 XFX RX6600 8 GB Vengence 8x2 16 GB RAM
  11. Yphen

Çözüldü✓ Bu PSU'lardan hangisi alınır?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim aşağıda ki marka model belirttiğim PSU'lardan hangisi alınır hangisi daha iyi ve uzun ömürlüdür cevaplarsanız çok sevinirim. Bütçe konusunda anakart ile beraber alışveriş kredisi ile alacağım için max 1800 TL ama bu üçünden hangisi daha iyiyse...
  12. Yphen

Çözüldü✓ Hangi PSU almalıyım?

Arkadaşlar selamlar normalde görenler veya bilenler için daha önceki konumda 1300 TL'lik PSU önerisi istemiştim fakat önceliğim sistemin geleceğe yönelik olması upgrade'e açık olması ben yine bilginiz olsun diye sistem bileşenlerini aşağıya yazacağım fakat o sisteme o PSU çok gerek yok boşa...
  13. Yphen

Çözüldü✓ 1300 TL 750W PSU tavsiyesi?

Arkadaşlar selamlar diğer konularımı okuyan bilir okumayanlar için ve tekrardan emin şekilde bilgi almak için konu açıyorum bilmeyenler için tekrar edeyim arkadaşıma sistem topluyoruz ve PSU konusunda "Sharkoon Gold Zero 750W 80+ GOLD ATX Power Supply (1.239 TL)" modeli tavsiye edildi ve...
Top Bottom