Arama sonuçları: *

1. AmadoCarrillo

Yardım Kasa Rgb Fanları İle Bütün Rgb Parçaları Nasıl Senkronize Edebilirim ?

İyi Forumlar.Yeni bir sistem topladım Anakart rgbsini,Ekran kartı ve Ramleri Msı Mystic Light üzerinden kontrol edebiliyorum.Kasa fan bağlantılarımı arkadaki kontrolcü ve Anakart üzerinde bulunan System Fan ile yaptım.Rgbleri yanıyor ama yazılım üzerinden kontrol edemiyorum.Çoklayıcı bir kablo...
  2. AmadoCarrillo

BİR TÜRLÜ RBG FANI DEĞİŞİP GELEMEYEN KASA SORUNSALI.

İtopya.com'dan 06/06/2020 tarihinde MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS ARGB Kasa siperiş verdim.Kasa 10/06/2020 tarihinde bana ulaştı.Kasaya parçalarımı bağladıktan sonra argb fan ışığının birinin yanmadığını gördüm.Arıza kaydı oluşturup 13/06/2020 tarihinde gönderdim.İlk arayıp değişim...
  3. AmadoCarrillo

MSI MAG FORGE 100R

Arkadaşlar öncelikle selamlar.Msı Mag Forge 100R kasa aldım.Anakartım Gigabyte ga h110m s2 ddr3 eski bir anakart olduğu için üzerinde 2 tane fan girişi var.Stok fan ve egzoz fanını taktım onlara.Fan argblerini kontrol edip renk arasında geçişleri tuş ile sağlıyorum.Öndeki 2 adet Argb fan boşta...
  4. AmadoCarrillo

Bütün Sitelere Bakıp Stok Bulamadığım Kasa.

Öncelikle selamlar her yere bakıp stok bulamadığım bu kasayı nerden bulabilirim. https://www.teknobiyotik.com/aerocool-airhawk-duo-cam-yan-panel-2x20cm-on-1x12cm-arka-adreslenebilir-duo-rgb-fanli-3-0-pencereli-oyuncu-kasasi.html
  5. AmadoCarrillo

EPTTAVM ALIŞVERİŞ YAPAN VAR MI?

30.04.2020 Tarihinde 710 Tl'ye DSM Teknoloji - Aerocool AirHawk Duo ARGB 2 x 20cm 1 x 12cm Fanlı ATX Kasa siparişi verdim.Ürün 1 haftadır hazırlık aşamasında yazıyor sitede.Bugün bir arıyım dedim.Aradığımda Dsm teknoloji ürünün ellerinde olmadığını söyledi.Bende stokta vardı ben öyle...
  6. AmadoCarrillo

Bilgisayar Kasası

Selamlar bilgisayar kasası alıcam psusuz fiyat aralığım 500-700 arası https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-aerocool-airhawk-duo-argb-airhawkd-led-fanli-atx-kasa-fiyati,577001818.html bundan almayı düşünüyorum.Stok kalmamış hiç bir yerde satılan bir kaç siteden biri.Başka...
  7. AmadoCarrillo

500 TL'ye Bilgisayar Kasası!

Selamlar arkadaşlar.Pc parçalarımı değiştirdim ama kasam eski tip kasalardan.Bilgisayar kasası alıcam da kararsız kaldım.Elindeki mevcut kasadan memnun olanlar yazarsa yoruma sevinirim.Hava akışı,rahat kablolama ve rgb bir kasa arıyorum.Bütçem 400-500 arası.Güç kaynağım var.
Top Bottom