Arama sonuçları: *

1. efesnmezz

700TL kasa önerisi

Dostlar artık sipariş vereceğim şu an düşündüğüm kasa airhawk Duo bu kasadan daha iyi hava silkilasyonuna sahip kasa varmıdır? Varsa onerirmisiniz?
  2. efesnmezz

2 kasa arasında kaç derece ısı farkı olur?

Herkese iyi geceler. Şu an gamepower crimson guard kasa kullanıyorum kasa bildiğimiz gibi önü kapalı ve kesinlikle hava alamıyor hava alması için yukarda 2 tane fan hediye ettiler onlarda pek ihtiyacımı karşılayamıyor maalesef dark guardian proya geçersem kaç derece ısı farkı olur? sistem...
  3. efesnmezz

Dark guardian pro

Öncelikle herkese selam. Şu an gamepower crimson guard kasa kullanıyorum ne hiç memnun değilim kasa almayı düşünüyorum sizce bu kasa alınır mı? https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-pro-4x12cm-fixed-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgrpro.html
  4. efesnmezz

Akım korumalı priz ile güvenilmeyen PSU kullanılır mı?

Şimdi aklıma böyle bir soru geldi. Akım korumalı priz ile Powerboost psu kullanırsak veya (frisby gamepower everest vs. gibi psular) Akım korumalı priz ile kullanırsak pc yanar mı? Veya patlar mı?
  5. efesnmezz

Hava sirkülasyon iyi kasa önerisi

elimde gamepower crimson guard kasa var kasa önden hava almıyor bü yüzden kasamı satıp bitane hava silkilasyonu iyi olan kasa istiyorum fiyat performans olarak iyi olursa sevinirim bütçe: 500 (psuya gerek yok)
  6. efesnmezz

gamepower crimson guard kasa

gamepower crimson guard kasa kullanıyorum ve kasa çok sıcak oluyor kasa önden hava almadığı için hava silkulasyonu berbat acaba kasanın önünü mesh bir panelle değiştirme gibi bişey varmıdır? ve kasanın hava alması için önerileriniz nelerdir?
Geri