Arama sonuçları: *

1. MccuddeN

Yardım Enermax PSU Fanlar Dönmüyor

Enermax Revolution 1200w Psu fanı dönmedigini farkettim bu normal mi? Yük altına girince mi dönmeye başlıyor?
  2. MccuddeN

Yardım Msı Mag Pano 100r Kablolar Nereye Takılacak Yardım

Dünden beri kafayı yicem. Kasa montaj videolarına bakıyorum power sw, reset sw gibi kabloları anakarta bağlıyorlar. Benim kasada öyle kablolar yok. Arkada bir sürü kablo var hangisini nereye takıcam anlamadım Adam akıllı montaj videosu yok.
  3. MccuddeN

Yardım Msi Mag Pano 100r Kasa Montaj Acil Yardım

Kasaada şuan kablolamaları yapıyorum beni baya zorluyor şuan. Hdd led, reset sw, power sw gibi kabloları bulamıyorum. Bunlar kasanın içinden mi çıkıyordu yoksa anakartın mı
  4. MccuddeN

Nzxt H6 Flow Kasa Alınır mı?

Psu olarak Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply almayı düşünüyorum. Msı B850 Gaming Plus anakarta sahibim daha ekran kartı ve işlemci almadım. Sizce bu kasa almaya değer mi öneriyor musunuz...
  5. MccuddeN

Yeni Dizmeye Çalıştığım Sisteme Kasa ve Psu Önerisi

Sistem dizmeye çalışıyorum şu ana kadar aldığım parçalar; -Msı B850 Gaming Plus Wifi -Klevv Cras V Rgb 2x16 Gb Ram -Kioxia Exceria Pro 1tb -Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu (Anakarta uyumlu mu bilmiyorum ucuz diye aldım) Ekran kartı olarak RTX 5070 TI düşünüyorum. İşlemciye karar veremedim...
Geri