Arama sonuçları: *

1. valoo

Gamebooster Gb-z007b Kasa almayın

Gamebooster Gb-z007b yaklaşık 1 aydan beri kullanıyorum. Bu kasadan kurtulmak istiyorum. Fanları yeteri kadar dönmüyor kontrol ettim hiç hava akışı yok. Oyunlara girerken işlemci 91 derece ve ekran kartı 72 derecelere fırlıyor kasaya dokunmak imkansız aşırı sıcak. Güç kaynağıda aynı şekil çok...
  2. valoo

Gamebooster güç kaynağı çok ses çıkarıyor

Ekran kartı ya da işlemciyi çok kullanan oyunlara girdiğim zaman güç kaynağı fanı çok hızlı dönüyor ve çok yüksek ses çıkarıyor. Kasadaki güç kaynağı olan bölümü elimle kontrol ettiğimde buz gibi. İşlemci ve ekran kartı gücünü kısıtlasam bile güç kaynağındaki fan sesi çok çıkıyor. Gamebooster...
  3. valoo

Vento kasa seçmek yerine Gamebooster kasa seçtim pişmanım

Vento (VG20A) kasa varken ben özelleştirme ile Gamebooster (GB-Z007B) kasa seçtim. İnternette Vento VG20A kasayı detaylı inceleyen bi kanal bulamadım bende gamebooster kasayı incelemelerde gördüm hoşuma gittiği için seçmiştim. Kasa geldi fakat sonradan vento kasa açılımı videosuna denk geldim...
  4. valoo

Psu yeterliliğini nasıl anlayabilirim?

Sisteme ek olarak 1 hdd daha taktığımda oyunlara girince psu nun gücü yetmeyip pc kapanıyor sonra yeniden açılıyor. Güç kaynağını test edebilecek programa ihtiyacım var pc deki herşeyi tam yükte yoran işlemci ekran kartı vs. Pc'me takılı olan güç kaynağının pc'mi kesintisiz olarak besleyip...
  5. valoo

Kasadaki elektriği boşaltamıyorum

Psuya bağlı olan güç kablosunu söktüm kasanın açma kapama düğmesine basılı tuttum ama kasadaki elektrik boşalmıyor. Kasaya fiş takılı değilken içini elliyorum elime elektrik çarpıyor. Fişe takıp açmaya çalıştığımda da 3 saniyede bir yeniden başlıyor kasa. Anakart sanirim kasaya temas ediyor...
  6. valoo

6pin ekran kartı güç kablosu koptu

Ekran kartını kasadan sökecektim fakat elim kabloya deyer deymez 6pinli ekran kartı güç kablosunun 1 pine takılı olan kablosu yerinden çıktı. Ben lehim yapmadan bu kabloyu kendim takabilir miyim? Ya da olmuyorsa kabloyu internetten ucuza nerden alabilirim?
Top Bottom