Arama sonuçları: *

1. ahmetkilcik

PSU Kaç Watt öğrenme (DA-C)

Merhaba, herhangi bir uygulama üzerinden PSU Watt değerini öğrenmemiz mümkün müdür? Psu DA-C sistemle beraber geldi, FSP HYPER K PRO yazıyor. Üzerinde kaç watt olduğu yazmıyor, fatura bu ürün adına kesilmemiş. Yardımlarınızı bekliyorum.
  2. ahmetkilcik

İçi dolu pc kasası en ucuz nasıl kargolanır?

Merhabalar, eski sistemimi Ankara'dan Adanaya arkadaşıma yollayacağım montelenmiş halde kasanın kutusunda. En uygun fiyatlı ne şekilde kargolayabilirim? Param Güvende 10kg/desi'ye kadar destek veriyormuş sanırım kasa gönderemem o yüzden. Dolap vb. bildiğiniz uygun fiyatlı yöntem var mı?
  3. ahmetkilcik

DA-C Sistem gelen psu FSP HYPER K yazıyor sadece

Donanım arşivi fiyat performans sistemi aldım ama gelen psu kullanılır mı???? Arkadaşlar sadece bu yazıyor daha monte etmedim, pro yazısı veya sertifika veya watt yazmıyor bu psu hakkında bilgisi olan var mı? Size ne geldi??
  4. ahmetkilcik

VENTO VG15FE mi ? Gameforce XMesh Mini mi ?

Merhaba, bu iki kasa arasından hangisi tercih edilmelidir? İki kasa da bende mevcut, ikisinin de PSU'suz olduğunu varsayarsak hangisi daha iyidir? VENTO VG15FE Gameforce Xmesh mini
  5. ahmetkilcik

Gameforce Xmesh Mini bu fiyata alınır mı?

Kasa Linki: Tıklayın 699 TL ye temperli camlı, 3 fanla beraber geliyor fanlar 12mm ve göbekten yanan rainbow. Hava akışı nasıldır iyi gibi gözüküyor sizce bu fiyata değerlendirilir mi? Dark Sentinel adlı iğrenç bir kasadan bu kasaya geçmek istiyorum almalı mıyım?
  6. ahmetkilcik

Aerocool CS-107 V2 mi Rampage PRIVATE mi?

Selamlar herkese, bu iki kasa arasında kaldım. AEROCOOL kasanın dezavantajı PSU yuvası yukarda ve üst kısımda filtre yok tamamen kapalı. Ve cam kısmı akrilik yani hemen çizilebilen plastik cam. RAMPAGE kasada iste havalandırma olayı çok daha iyi diyorlar. Ayrıca cam kısmı sitesinde temperli...
  7. ahmetkilcik

Yardım Kasa Pleksi yan kapağı boyanır mı?

Merhaba, Dark sentinel model bir kasa kullanmaktayım. Yan kapağı şeffaf pleksi dediğimiz malzemeden. Üzerinde hafif kılcal çizikler var. Bunu Plastidip dediğimiz sökülebilir boya ile boyasam tamamen geçirgenliğini kaybeder mi? Veya bu malzeme boyanır mı? Onun yerine kırtasiyeden defter kabı alıp...
Top Bottom