Arama sonuçları: *

1. Nanaka

Arctic Liquid Freezer II Tek rgb si yanmıyor

arkadaşlar yeni pc toplamıştım 360mm aio aldım fakat 2 fanın rgb si yanarken tek fanın yanmıyor tüm fanlar dönüyor onda sıkıntı yok ama tek fanın rgb si yanmıyor sorun ne olabilir sizce?
  2. Nanaka

Bu kasaya Arctic Liquid F2 varken bu ramler sığar mı?

Lian Li Lancool III Kasam da Artic Liquid Freezer II 360MM soğutucu varken Corsair Vengeance ramlerimi takabilir miyim ?
  3. Nanaka

750W BU SİSTEMİMİ DESTEKLER Mİ?

Şu PSU yu satın aldım sistemimi çalıştırmaya yeter mi? ---Sistemim--- - SAPPHIRE RX 6900XT NITRO SE+ - GIGABYTE B550M-DS3H - CORSAIR VENGEANCE 16X2 CL16 3600MHZ RAM - RYZEN7 5800X3D -500GB M.2 SSD - ARCTIC LIQUID FREEZER II 360MM ARGB LIAN LI LANCOOL III KASA (içinde işlemci fanlarını sayıp...
  4. Nanaka

360MM Sıvı Soğutucu Destekli Mesh Kasa Önerisi

Arctic Liquid II 360MM Sığanilmesi lazım içine benim aklımda 3400 liraya Lian Li Lancool III var sizin daha ucuza güzel kaliteli önerileriniz varsa bakmak isterim.
  5. Nanaka

6900xt r7 5800x3d için 750w psu önerisi

Kullanırken içimde kuşku bıraktırmayacak kaliteli güzel ve bütçe dostu bir 750w psu önerebilirseniz çok sevinirim
  6. Nanaka

RX 6900xt R7 5800x3d için PSU önerisi

Bütçe dostu ve kaliteli olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum
  7. Nanaka

Lian Li Lancool II Mesh kasa bu ram ve sıvı soğutucuyla birlikte sığar mı?

Lian Li Lancool II Mesh kasa almayı düşünüyorum corsair vengeance 2x16 ramlerim var arctic liquid freezer 2 ile kullanmak istiyorum bu ramler radyatörü engeller mi? birlikte kullanabilir miyim herhangi bir temas olur mu? radyatörü üste takacağım.
  8. Nanaka

850w psu ve kasa önerisi

arkadaşlar fiyat anlamında uygun ve kaliteli önerileriniz var mıdır sistem topluyorum da rx 6900xt r7 5800x3d için psu ve kasa konusunda kararsız kaldım şık ve mesh yapıda kasa önerilerinizi bekliyor olacağım.
Top Bottom