Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ Asus gt 502 kasa fan yerleşimi

Arkadaşlar asus tuf502 kasa aldım kasadan alt tarafta 3 fan eksik 3 tane aynı model fan alıcam fakat reverse mi normal düz mü bilmedim için yazmak istedim, egzos fanı ve sıvı soğutma farları normal diğer 3 fan reverse alta da mı reverse almak lazım
  2. C

Asus Rog Thor 850 W Garanti?

Arkadaşlar ürünü aktif olarak 4 yıl kulanmaktayım son 1 ay içinde fan sürtme sesi gibi garip sesler geliyordu garanti gönderdim, garanti notu paylaşmış sizlere paylaşıcam değişim yazmakta nolucağını bilmedim için sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim
  3. C

Asus Rog Thor 850 W Ses Sorunu

Arkadaşlar sistem yüke girdiğinde bu sesi duyuyorum oyunu alt tabi yapıyorum ses konpile gidiyo tekrar oyuna dönüyorum sesi alıyorum garanti internetten sorguladım asus ta 10 yıl garanti yazdığı için 2031 kadar garanti gözükmekte garantiye mi göndersem yoksa basit bir şey mi bilmediğim için...
  4. C

Asus rog 850 platinum power

Arkadaşlar 5080 kart siparişinde bulundum güç kaynağı yeterli midir araştırdım yeterli olduğu yazıyor fakat sizlere de sormak istedim
  5. C

Asus rog thor 850w fan sesi?

Arkadaşlar bu power kullanmaktayım i9 13900ks ve 3070 ti ekran kartım var daha yeni pc topladım fakat kasadan bu şekilde bir ses geliyor sesi paylaşıcam, oyuna girdiğimde bu ses başlıyor fanın döndüğünü de kontrol edip oyunu kapatmış olsamda fan daha dönüyo ama ses kesiliyo tamamen oyuna...
  6. C

ASUS TUF GAMING GT502 Horizon

Arkadaşlar bu modelde fan varmı itopya müşteri hizmetlerini aradım seçenek olarak açıklamada var yazıyorsa vardır die cevap verdi fakat pek anladınız düşünmüyorum plus modelinde de yok diyor ama fanla geliyor diyer siteler de ise 4 adet fanı olduğu yazıyor açıklama yaparsanız ona göre itopyadan...
  7. C

Gigabyte Gold Modüler power arızası

Arkadaşlar gigabyte 750 w Gold ful modüler power kullanıyordum 4 yıldır aktif olarak kullanmaktayım dün PC yi arkadan kapattım Bugün Açtımda Elektirik gelmedi kablolar kontrol ettim ve güç kaynağından yanık kokusu aldım daha hiç çalıştırmadan söktüm elektirik gelmedi Zattn, Şimdi sorum şu yeni...
  8. C

Psu önerisinde bulunur musunuz F/P Gold Modüler

Arkadaşlar gigabyte GM750 Power Suply Kullanıyordum arkadan kapattım açtığımda Kasaya Elektirik gelmedi ve söktüm baktım yanık kokusu vardı powerda Elektirik gelmiyo yeni almayı düşünüyorum
  9. C

Kasada Elektirik Sorunu PSU

Arkadaşlar Oyuna Giriyorum FIFA 23 20 Dakkaya Geldiğinde PC Kapanıyor Açma Tuşuna Basıyorum Açmıyor Sadece Fanlarının RGB Si Yanıyor O Kadar Arkadan Kapatıp Açıyorum Power Tuşuna Basıyorum Aynı Durum Elektirik Gelmiyor, PSU Tuşunu Hiç Kapatmdan Açınca Bilgisayar Açılıyor Arkadan Kapattımda Açık...
  10. C

PSU gigabyte p750gm Sorunu?

Arkadaşlar Kasanın Tuşunu Arkadan Kapatıp Açtığımda Güç Düğmesine Basınca Kasaya Hiç Bir Şekilde Elektirik Gelmiyor Güç Düğmesi Açık Şekilde Duruyo 15 20 Dakka Sonra Bastığımda Elektirik Geliyor Piriz Değiştirdim Kablo Değiştirdim Fakat Sorun Nedir Bulamadım Daha Önce Böle bir şey Yaşayan Varsa...
  11. C

Fan Ayarları Yardımcı Olabilicek Varmı

Öncelikle Herkesin Gecesi Güzel Geçmesi Dileğiyle, Arkadaşlar Sorunum Kasanın Kendi Fanları Kasa Modeli Deep Cool Matrexx 50 AD RGB, Kendisinde Takılı Egzoz Fanı Olmak Üzre 4 Tane Fanı Bulunmaktadır, Corsair Sıvı Soğutma Kullanıyorum Onun Fan Ayarlarını Rahat Bir Şekilde YapıyorKen Bunun...
  12. C

Deep Cool MATREXX 50 ADD-RGB, Yüksek Seste Fan Sesi!

Arkadaşlar Öncelikle Şunu Belirtmek İstiyorum, Kasanın Ön Tarafı Cam Yan Tarafı Da Olduğu Gibi, Meş Değil, Oyuna Girdiğimde Bağzı Oyunlarda Fan Sesi Fazla Almaktayım Bios Ayarları Ve Genel Yazılım Ayarlarına Baktığımda 60 Olduğunda Sıcaklık 100 Fanların Çalışıcağı Gösteriyor Bunun için Bios...
  13. C

Selamlar Arkadaslar Bilgisayar Kasa önerir misiniz? Fiyat Performans

Arkadaslar ATX Anakart Göre Fiyat Performans Kasa önerir misiniz? Güç Kaynağı İçinde Olarak İkisini Birlikte Almayı Düşünüyrum Şimdiden Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekürler
  14. C

Psu Bağlantı Ayarları

Selamlar Arkadaşlar, Sizlere Sorum Şu Şekilde Olucak Bilgisayarımı Dün Akşam Dip Temizlik Yapmak İçin Bilişenlerini Söktüm 4 Adet, CPU PCI E Kablosunu Söktüm Powerdan Tekrardan Bağlantılarını Sağladım Her Hangi Bir Çalışanında Sorun Yok Ama O Dört Adet Kabloyu Karıştırmış Olabilirim Belki Diye...
  15. C

Power Suply Gelen Ses Yardımcı Olursanız Sevinirim!

Arkadaşlar GIGABYTE AORUS P750GM 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU Model Psu Kullanıyorum Bilgisayar Power Tuşuna Bastığımda Bu Şekilde Ses Gelip Hemen Gidiyor Fanların Devriyle Alakalı Mı Yoksa Bi Sorun Mu Var Tam Olarak Anlamadım İçin Sizlere Danışıyım İstedim Ses Kaydı Ekliorum...
  16. C

Laptop'umdan gelen ses sorunu?

Dün Bilgisayar Kasasında Bi Ses Fark Ettim Çok İnce Tiz Bir Ses Sinek Vızıltısı Gibi Rahsız Ettiğinden Değil Çok Kafamı Yaklaştırırsam Anca Duyuyorum Zattn Fakat Yarın Öbürgün Bir Sorun Açmasın Die Sizlere Danışıyım İstedim Sesin Nerden Geliğini Öğrenmek İçin Tek Tek Kontrol Ettim Sesi Aldığım...
Geri