Arama sonuçları: *

1. M_D_X

PSU'DAKİ 12V1+12V2 Nedir?

Merhaba, elimde Casper (FSP) güç kaynağı var 12v kanalında, 1+2 yazıyor. Bu ekran kartına verilecek toplam güç mü yoksa işlemci ve ekran kartına ayrı ayrı gidecek olan mı? Kran kartı için ikisini topladıktan sonra 20a = 240W yapıyor hangisi doğru?
  2. M_D_X

GTX 1050 için 250W FSP PSU Yeter mi

Merhabalar,Elimde Msi aero ıtx gt 1030 ekran kartı var ve bende yükseltmek istiyorum.Halihazırda elimde casper markasının fsp ye ürettirdiği 250w lık psu var.Bütçem olmadığı için psu yükseltmesi yapamam maalesef.Sorum şu ki 250w lık bu psu sisteme yeter mi? 12V tek kanaldan 17A yani 204W verdiği...
  3. M_D_X

Eski sistemi Msi m100r kasasına taşımak

Eski bir sistemim var ve ben bu eski sistemi MSI M100R kasasına taşımak istiyorum. (Anakart: Turbox H61C) Ama kartın üstünde 3pin fan portu ve 4pin CPU fan portu yer alıyor. Kasanın içinde fan çoklayıcı var mı? Yoksa uygun fiyatlı CPU fanınıda bağlayabileceğim bir fan çoklayıcı tavsiye eder misiniz?
  4. M_D_X

Msi Mag Forge 100R için fan takviyesi

MSI MAG Forge 100R kasam var. Kasanın önünde 2 adet ARGB fan, Kasanın arkasında 1 adet siyah fan var. Marka ve her şeyin uyumlu olması gibi takıntım var. Kasanın önüne ve arkasına ARGB MSI marka fan takmak istiyorum. (Elimde Alfais 4337 fan çoklayıcı mevcut yani fanları bağlamak için kasa uygun...
  5. M_D_X

Eski kasaya gt 1030 sığarmı ?

Merhaba elimde Casper super sılent kasa var bu kasaya MSI GT 1030 Aero ITX alacağım. Sorum şu bu kasaya bu ekran kartı sığarmı fotolarda boşluğu payşaltım bakabilirsiniz (kablo karışıklığından ötürü özür dilerim ekran kartı gelince her şeyi düzenleyeceğim)
  6. M_D_X

Elimdeki kasaya psu sığarmı ?

Merhaba elimde: https://www.hepsiburada.com/dark-diamond-pro-4x12cm-frgb-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchdiamondpro-p-HBV00000PSVX0?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.66.4 bu kasa var bu kasaya bu psu...
  7. M_D_X

GT730 2GB İÇİN PSU ÖNERİSİ

Merhaba elimde 10yıllık casperin bir kasası var içinde amd ekran kartı var(modelini hatırlamıyorum) bunun yerine gt730 2gb olanını takmak istiyorum işlemci ve diğer bileşenlerde sorunum yok sadece şöyle bir sorun var: gt 730 49w güç tüketiyor minimum 300w psu yazmşılar kasada 250w psu var sizce...
Geri