Arama sonuçları: *

1. KasapBey

Çözüldü✓ Kasamın rgbleri gitti.

Kasa ışıklarım el deyince git gel yapıyordu. Şimdi durduk yete tümden gitti. Kablo vb. çıkmış olabilirmi?
  2. KasapBey

Yardım Kasamı kitaplığa koysam sorun olurmu ?

Masam çok küçük. Onu 1. resimde işaretlediğim yere koyarsam sorun olurmu. Kapağı açık veya kapalı kalsa. Hava alırmı. Aslında üsttede arkasında çok mesafe yok ama iyi soğutuyor. Ne yapmam gerek ? resim1 resim2
  3. KasapBey

Çözüldü✓ Çift 3'lü priz zararı varmı ?

Kasamın prizi ve monitörün prizi bir 3'lü prize bağlı. O 3'lü prizde başka bir 3'lü prize bağlı ve o 3'lü prizde normal duvardaki prize bağlı :D. Bunu zararı varmıdır ? Bazende 3'lü prizde boşta kalan yerlere telefon şarj ediyoruz. 3'lü prizler ince kablolu olanlardan değil. Kalın kablolu...
  4. KasapBey

Kasamın Rgb'lerini nasıl kapatırım.

Kasam Xigmatek Master-x. Üstünde rgb değiştirmemi sağlayan düğme var 12 kadar mod var farklı renkler falan. Fakat tümden kapatma yokmu. Geceleri en azından kapatsam.
  5. KasapBey

X-POWER psu kullanan?

Xigmatek 650w 80plus x-power psum var. Kullanan varmı kullanırken korkarak kullanıyorum. Çok seveni gördüm, c4 diyende gördüm. Nasıl bir psu dur (Başka psu almayacağım şuan kullandığım psu'yu sordum) 1673273311 ?
  6. KasapBey

Kasadaki VGA dan görüntü gelmiyor.

Arkadaşımın şoktan aldığı pc geldi. Vga girişi var fakat takınca görüntü gelmiyor. Sistem bu:
  7. KasapBey

Çözüldü✓ Kasamın ön ızgarası çıkarmı.

Kasamı temizlemek için öndeki ızgara çıkartıcam. Çıkıyor mu? Kasam bu: https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-en46348-master-x-4x20mm-argb-fanli-x-power-500w-temper-camli-kasa.html
  8. KasapBey

Kasam ne kadar elektrik kullanıyor.

Kasamın aylık ne kadar yakıyor olabilir. 650w psu, monitöründe 25w adaptörü var. günlük ortalama 8 9 saat açık 4 adet'de rgb fan. Sistemim imzamda
  9. KasapBey

Çözüldü✓ Kasam kendini boğarmı?

Kasamı masama koydum. Kasanın arkası sizce iyi mi?. Havayı atarmı. Elimi koyuyorum soğuk. Sizce? Masam çok küçük yapılacak en iyi düzen bu sanırım. Video: https://streamable.com/5krs4b Sistemim imzamda.
Geri