Arama sonuçları: *

1. ibobaran6333

Sadece kasa ve psu ile fanları denyebilirmiyim?

Arkadaşlar şuan bi kaç parçam eksik ama psu geldi sadece psu yu kasaya baglayarak kasanın rgb lerine ve fanları dönüyormu diye bakmak istiyorum bu mümkünmü
  2. ibobaran6333

Sharkoon 650w 80+ V2 alınır mı?

Arkadaşlar bi kaç kere daha sormusştum ama yinede son bi kez sorayım dedim alınır mı kasam aerocool aero one frost bu arada ekran kartım 8 pin girişli bi sorun çıkarmı herhangii ekstradan bi kablo almama gerek varmı?
  3. ibobaran6333

Aerocool Aero One Frost İnceleme

Evet arkadaşlar bildiginiz gibi bi ara bi post açmıstım aerocool mu yoksa dark mı alayım diye ama sonra aradaki fiyat farkını görünce dayanamadım dark kargo ile 492tl ye aerocool ise kargo ile 420 ye geliyodu bende cumartesi gece 12-1 gibi istettim.Teknobiyotik ten ilk defa alışveriş yapıyorum...
  4. ibobaran6333

400tl Psu 650w

Arkadaşlar kasam aerocool aero one frost bana 650w bi psu önerir misiniz? sharkoon v2 önermeyin zaten aklımda o var alternatif olarak neler var merak ediyorum.
  5. ibobaran6333

Neden Her Ürün Türkiyeye Gelmiyor?

Arkadaşlar Nzxt rainbow six oyununun teması ile sınırlı sayıda kasa çıkarmıs bence yabancı pc gruplarında gördüm çoğu kişi almış neden Türkiye ye böyle şeyler gelmiyo r6 ya aşık bi insan olarak bu kasadan gözümü ayıramıyorum çok efsane ve bunun gibi bir sürü kasa var sadece nzxt yapmıyo keşke...
  6. ibobaran6333

420tl Mesh Kasa Önerisi Veriyorum.

Arkadaşlar bildiginiz gibi dark vs aerocool öneri istemiştim dark guardian indirim ile 462 tl ama 30tl kargo ücreti ile 492 tl ye geliyodu ama aerocool aero one frost ücretsiz kargo ve indirimde 420tl almak isteyen kaçırmasın ben daha dün gece sipariş ettim kendi izlediğim incelemeler le ilgili...
  7. ibobaran6333

Aerocool Aero One Frost Vs Dark Guardian

Arkadşlar bu iki kasa arasından hangisini alayım biri(aerocool) 420tl teknobiyotik in kargo ücreti ile 450 ye geliyo dark guardian ise indirimle 460 a falan düşüyo düz hesap kargo ile 500 oluyo öncelikle benim araştırdıgım şeylere göre neredeyse aynılar ikisinde her yerinde ön alt üst toz...
  8. ibobaran6333

Everest X-Mesh Nasıl?

https://www.incehesap.com/everest-x-mesh-atx-mini-tower-gaming-kasa-fiyati-46383/ Arkadaşlar bu linkteki kasa nasıl 300 deüşmesini bekliyorum eğer iyiyse alacagım hem para kaldıgı için bazı parçalarıma güçlendirebilirim ama kötü ise paraya kıyıp adam akıllı bişey alayım nasıl bu kasa fanlar çok...
  9. ibobaran6333

Gamepower Warcry Nasıl?

Arkadaşlar bu kasa nasıl hava akışı iyi mi? sanırsam 6tane fan ile geliyo alınır mı? ekstradan fan lamama gerek kalırmı içindeki psu nasıl eğer uygun bi fiyata düşerse alamayı düşünüyorum. https://www.incehesap.com/gamepower-warcry-argb-gaming-kasa-fiyati-46129/
  10. ibobaran6333

Maks 850TL Kasa+Psu Önerisi

Arkadaşlar elimde 850tl var kasa ve psu öneribilirmisiniz ayrı ayrı da olur ikisi birde olur sistemim şöyle -R5 3600 (arctic freezer 34) -Asus Dual Rtx 2060 Evo -asus prime b450m k -3000mhz ram 2×8 -480gb ssd -2tb harddisk
  11. ibobaran6333

Aerocool 600w Nasıl?

https://www.teknobiyotik.com/donanim/PSU-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-600w-80-cylon-serisi-aktif-pfc-RGB-guc-kaynagi-ae-cylnp600.html Arkadaşlar bu attıgım psu nasıl alınır mı? dark guardian için bileşenlerim rtx 2060 r5 3600 yeterli olurmu bütçem 400tl
  12. ibobaran6333

Sharkoon SHP650 V2 Nasıl?

Arkadaşlar bu psu nasıl (Sharkoon SHP650 V2) maks 400tl bütçem var rtx 2060 ve r5 3600 lü sistemim + olarak kasam dark guardian olacak psu nun kabloları biraz kısa diyolar sorun yaşatırmı birde genel olarak psunun bi sorunu varmı?(anakartım b450m k)
  13. ibobaran6333

Dark Guardian Fan Hızı Ayarlama

Arkadaşlar sanırım dark guardian da fan hızını ayarlamak için her defasında sağ kapağı açmak lazımmış ordaki kontrolcüden ayarlanıyormuş daha kolay bi yolu yokmu?
  14. ibobaran6333

500tl Kasa (Dark Guardian Hariç)

Arkadaşlar bana dark guardian hariç maks 500 e güzel hava sirkulasyonu olan bi kasa önerir misiniz? sistemim şöyle r5 3600-arctic freezer 34- asus dual rtx 2060 evo - t froce vulcan 3000mhz 8×2-fsp 650w-asus prime b450m k-480gb ssd.
  15. ibobaran6333

Msı Mag Forge 101m Toz Filtresi

Arkadaşlar benim odam baya bi tozlanıyo ve msı mag forge nin önünde toz filtresi yok çok sorun yaşatır mı?
  16. ibobaran6333

Dark Guardian (Teknobiyotik)

Arkadaslar teknobiyotik de dark guardian fiyati dusmus yarina almayi dusunuyorum birde memmnun eder mi? nasil kasa artilarini biliyorum sadece eksileri varsa soylermisiniz.Birde indirim yarına kadar sürer mi?
  17. ibobaran6333

Kasa Konumu

Arkdaşlar bildiginiz gibi bir kaç gün önce bi konu açmıstım iki kasa arasından hangisini alayım diye kararımı verdim birde bir şey sormak istiyorum kasamı normalde masanın üstünde kullancaktım ama hem kardeşlerim sorun yaratır diye hemde 2.monitor kullanıcam için masa çok daralıyo sizce masanın...
  18. ibobaran6333

Msı Mag Forge 101m Vs Dark Guardian

Arkadaşlar bu 2 kasadan birini alcam gönlüm msı da :D ama özellik olarak dark guardian daha iyi ne gibi derseniz önündede toz filtresi var msı da yok ve msı da psu yeri biraz sıkışık ama dark guardianda daha rahat ve geniş onun dışında arctic freezer 34 duo 157 mm msı 160mm dark ise 165mm...
  19. ibobaran6333

Kafama Takılan CPU Soğutucusu Olayı

Arkdaşlar kafama sabahtan beri takılan bi konu var youtube da baktım ama benım kasama bu sogutucunun hiç montaj videosu yoktu.Kasa Msı Mag Forge 101m sogutucu olarak 160mm yüksekligi destekliyo ama alıcagım soğutucu yani arctic freezer 34 157mm yani bi sorun olurmu kapağa falan değermi bu...
  20. ibobaran6333

Kasa Ve CPU Soğutucusu Hakkında

Arkadaşlar benim alacagım kasada cupu soğutucusu yükseklik maks 160mm olmalı diyo benim alcam sogutucu arctic freezer 34 yanı 157mm bir sorun yaşarmıyım kapaga değer mi kapatabilirmiyim kapagı
Top Bottom