Arama sonuçları: *

1. Etobaba

Yardım Kasa fanı kontrolcü kablosu ariyorum.

Merhabalar Aerocool Air hawk Duo kasamin kontrolcü güç kablosu kayıp. Resimde görünen PSU ile kontrolcü arasındaki kabloyu nasıl temin edebilirim?
  2. Etobaba

Yardım INTERACTIVE UPS önerisi

Merhabalar INTERACTIVE UPS almayı planlıyorum lakin ne kadar işlevsel ve ne kadar süre çalıştırıyor bilmiyorum. Kasamda 750 w var sadece onun için kullanılacak. Elektrik kesildiğinde ne kadar götürür hangi ürünü önerirsiniz?
  3. Etobaba

Gösterişli kasa ariyorum

Merhabalar büyük gosterisli kasa ariyorum bir sürü fan takabilecegim. Bilen kullanan link atarsa sevinirim. Cam yogunluklu olan kasalar daha cazip geliyor.
  4. Etobaba

3D baski makinesi önerisi

Merhabalar 3D baskiya merak sardim bu konuda deneyimli olanlara sormak isterim hangi makineyi başlangıç için tercih etmeliyim ve bilgisayarimin hangi bileşeni daha kuvvetli olmasi gerekiyor. Baski alan arkadaslar varsa maliyet , öğrenme süreci vb. Danışmak isterim
  5. Etobaba

Gametech 700w Gold PSU ve GP Medusa 7.1 kulaklık alınır mı?

Lütfen bilenler yazsin. İkici el garantili alicam psu 700 kulaklik 200 https://ty.gl/e6lg74r777...
  6. Etobaba

2 si arasinda ne farklar var ?

Fan görünümleri olarak dark guardiani daha cok sevdim ama fiyat farkı az , ne özellik ekleniyor bilmiyorum...
  7. Etobaba

Aerocool Airhawk Duo Alınır Mı?

https://www.teknobiyotik.com/aerocool-airhawk-duo-600w-80-guc-kaynakli-cam-yan-panel-2x20cm-on-1x12cm-arka-adreslenebilir-duo-rgb-fanli-3-0-pencereli-oyuncu-kasasi.html?ref=akakce&v=1.77.2#!prettyPhoto Bu kasa cok hoşuma gitti. Boş fiyatı cok artti icinde psulu uygun duruyo ama kaliteli mi...
  8. Etobaba

Max 1000 tl Kasa önerisi (iskelet)

En fazla 1k ya ciplak kasa onerileriniz nelerdir? Saglam bi psu varsa 1500 e kadar cikarim. Olabildigiince hava akışı iyi olan mesh kasalar tercihim görüntüsü güzel içi hamam kasalar istemiyorum . Örnek kasa ...
Top Bottom