Arama sonuçları: *

1. K

12V1 12V2 Kanalları Nereye Ait?

12V kanalını 12V1 ve 12V2 olarak ikiye ayırmış ama ekran kartı, cpu ve anakart girişi kanallardan hangisine dahil oluyor öğrenmemin yolu var mıdır? Bunun gibi diğer multi rail güç kaynaklarına bakarken mesela 12V1 kanalının altına yellow diye, 12V2 kanalının altınada brown diyerek kablo rengini...
  2. K

RX 580 için 450W PSU yeterli mi

RX 580 aldım da elimdeki psu 12v 450w verebiliyor. İşlemci ise 85w. Sata ssd, hdd, 2 parça ram ve 5 tane rgb fan takılı. PSU hesaplama siteleri 370W gibi gösteriyor. Ucu ucuna kaldı biraz. Anakart, klavye gibi parçalar ne kadar tüketir kestiremiyorum. Benimki de önce dereye girip sonra...
  3. K

Bitfenix Nova Mesh M ARGB Mini İnceleme

Öncelikle kasanın fanları sesli, kulaklık takmadığınız sürece duymamanızın imkanı yok. Sesten rahatsızlık duyanlar tercih etmesin. Fiyatı itibariyle çok sıkıntı etmedim. İçerisindeki 3 fan(3pinli) kasada bulunan fan kontrolcüye takılı olarak geliyor, dilerseniz bir fan daha takabileceğiniz...
  4. K

Bu Kadar Benzerlik Normal mi?

Aerocool VX Plus 350W almayı düşünüyorum da şöyle bir şey fark ettim o.O2 Aerocool'a ait Gametech'e ait Neden bu kadar benzerler? Grafik zaten birebir aynı. Yazılarda sanki ayıp olmasın diye 1-2 kelimesi değiştirilmiş gibi.
Top Bottom