Arama sonuçları: *

1. S

Corsair Carbide Spec Delta Rgb Kasanın Ön Camı nasıl açılır?

Yaklaşık DA sistem 2 yi alalı 1 yıl oldu 1 yıldır kasayı hiç açmadım ön camda tozlar artık çok belli olmaya başladı ön camı açıp temizlemeyi düşünüyorum ama kırmaktan korkuyorum herhangi bir tekniği var mı açılırken? Cevaplarınız için teşekkürler.
  2. S

Kasa Fanlarını Hangi Programdan Değiştiricem?

Kasa:Corsair Carbide Spec Delta Rgb Anakart:Asus Tuf B450 pro gaming Kasanın fan renklerini hangi programdan değiştiricem.
  3. S

DA Sistem Corsair Carbide Spec Delta

Kasa ilk geldiğinde az bir şey aşağısı açıktı bugün arka kapağı söküp tekrar taktım daha da açık oldu içerideki kablolar dan kaynaklandığını düşünüyorum kasanın kapağının kapanmasına izin vermiyorlar ne yapmalıyım?
  4. S

Corsair Spec Delta Hava Soğutma Desteği

16cm yazıyor ama bir youtuberın videosunda 17 cm diyor?
  5. S

Bu sistem için 550w yeterli mi?

Cevaplarınız için teşekkürler.
  6. S

Xigmatek Cyclops Kasa Nasıl?

-Kasanın hava akışı nasıl? -Sıvı soğutma desteği ne ve nereye takmalıyım?(asus b450 m-k) -Kasa psusu hakkında kötü yorumlar var ne düşünüyorsunuz? https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-cyclops-black-4x120mm-fan-x-power-650w-80plus-mesh-panel-midt-atx-kasa.html Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  7. S

500-1000 arası kasa önerisi.(psu dahil)

Kasalar konusunda çok kararsızım bulunduğum şehir yazları çok sıcak oluyor iyi hava sirkülasyonu olan bir kasa istiyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Top Bottom