Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

Glorious PC Gaming Race Large Gaming Mousepad Nasıl İyi Mi?

Arkadaşlar bu mouse padi almayı düşünüyorum 250 tl gibi bir fiyatı var yorumları güzel fakat kendi sitesinde de Largenin cm olarak ölçümlerini bulamadım biraz büyük olsun istiyorum
  2. itsmertkadir

1.5K Mouse Önerisi Yaparmısınız.

Merhaba arkadaşlar 1.5k bütçem var güzel bir mouse almak istiyorum. 1.5k ya edecek güzel olduğu söylenen bir mouse buldum sizce bu mouse iyi mi? yada başka önerileriniz varsa buna denk bekliyorum. https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-wireless-mouse?variant=42784465027265
  3. itsmertkadir

600 TL Mouse Önerisi Yaparmısınız?

Arkadaşlar merhaba 600 tl lik bütçem var hazır bu indirim zamanında güzel olan önerebileceğiniz bir mouse var mıdır. Ben 2. el HK Gaming Mira-S-M almayı düşünüyordum sıfır ayarında olanlar var. O tarzda bir mouse arıyorum hafif olsun Sensörü iyi olsun.
  4. itsmertkadir

600 - 700 TL Bandında Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar Bütçem maks 700tl. Her Türlü oyunu oynuyorum. Kullandığım mouse rampage marka 4 5 yıllık mouse artık üstündeki renk dökülmeye başladı. Mouse önerilerinizi bekliyorum. Sarı sitede hk gaming mira s model mouse buldum fakat dönüş alamadım dönüş alırsam onu almayı düşünüyorum 500...
Top Bottom