Arama sonuçları: *

1. chloriN

Yardım Scyrox V8 Kırmızı Leke

yaklaşık 3 aydır kullandığım scyrox v8 model mousemde şans eseri farklı acıdan baktığımda kırmızı lekeler gördüm ve silmeme rağmen geçmedi. mouse temizliğini her hafta yapıyorum ve benimle alakalı olmadığını düşünüyorum, sanki içerden bir şey yansıyor gibi. Gaminggen den almıştım garanti için...
  2. chloriN

Yardım Scyrox v8 yazısı silinir mi

işareletdiğim yerde x harfinde hafif bi silinik nokta var yani bu her mouse de var mı sizce değişim yapmalımıyım
  3. chloriN

Yardım Scyrox V8 Kullanılmış mı?

skatez kağıdında böyle yeşil boya gibi bişeyler var, paket içeriğinde kirpik vardı gaming.gen den aldım, size de sormak istedim mouse temiz ama bilemedim
  4. chloriN

Yardım Glorious model o wireless’den Scyrox V8 8K geçilir mi?

soru başlıktaki gibi birkaç yıldır model o wireless kullanıyorum bir sorunu yok ama scyrox V8 8K hosuma gitti , önerir misiniz? iki mousenin eksi artıları nedir? başka model önerisine de açığım
  5. chloriN

Yeni aldığım Glorious Model O Wireless'ın tuşunda sorun var sanırım.

merhaba bugün gelen model 0 wireless mousemde sağ tıkın üstündeyken hafif bi tıkırdama , böyle sanki takılı kalma gibi bi his var sizce bu sorun mu her mousede varmı acaba? 50 tllik mousemde böyle sorun yoktu da size de soraım dedim. İZLEYİP CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM 1667067448 .
  6. chloriN

Yardım 1k Beyaz Wireless Mouse Önerisi

700tlye g305 K/da Edition mouse aldım ama daha kargolanmadı iade edip 1k ya kadar önerebileceğiniz beyaz wireless mouselere bakabilirim. (Şuan aldıgım mouse en düşük 2k amazonda.)
  7. chloriN

Yardım Logitech G305 K/DA 730TL ALINIR MI?

Stokta yoktu normalde ama 730tl den Son 1 ADER KAMLIŞTI DİĞER SATICILAR 2000'Tlden satıyordu acele edip direk aldım lol özel serisiymiş sizce değer mi?
Geri